Σταμάτα ό,τι κάνεις! Έφτασε το πρώτο conditioner σώματος και φέρνει την επανάσταση στο μπάνιο!

Θα ξεκινήσω με μια ερώτηση: θα μπορούσες να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς σίδερο ισιώματος μαλλιών; Ή ξυραφάκι; Ή… σουτιέν; Όση φαντασία και αν διαθέτεις σου φαίνεται απίθανο! Κάπως έτσι θα σκεφτόμαστε λίγο καιρό αργότερα και για το πρώτο conditioner σώματος! Σωστά, να σου κάνω τις συστάσεις, μιας ουδέποτε έχεις ξανακούσει κάτι τέτοιο: η Nivea λανσάρει τώρα μια σειρά conditioner σώματος που ήρθαν για να φέρουν την επανάσταση στο μπάνιο! Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες…

Τα προϊόντα που έφεραν την επανάσταση στη ζωή των γυναικών!

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JUNE/7_6/infographic.jpg
Σύμφωνα με έρευνα που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο από την ICM τα προϊόντα που έφεραν την επανάσταση στη ζωή όλων εμάς είναι τα εξής: σίδερα ισιώματος μαλλιών, κρέμες αντι-γήρανσης, σουτιέν push-up, concealer ματιών, ξηρά σαμπουάν, ξυραφάκια μιας χρήσης, καλσόν, λιποζάν, τσιμπιδάκια.
Όλα τα παραπάνω είναι επαναστατικά προϊόντα που κάνουν τις γυναίκες, όχι μόνο να δείχνουν αλλά και να αισθάνονται καλά. Μια επανάσταση δεν αλλάζει πάντα τον κόσμο – για πολλές γυναίκες, είναι ένα προϊόν που τις κάνει απλώς να αισθάνονται καλύτερα για τον εαυτό τους, ή κάνει την ημέρα τους λίγο πιο εύκολη, σχολιάζει η Anna Grassano, Global Marketing Director, NIVEA Body.

Εσύ βάζεις body lotion μετά από κάθε ντους;
Ας είμαστε ειλικρινείς! Ούτε εγώ, ούτε εσύ χρησιμοποιούμε body lotion μετά από κάθε ντους! Σύμφωνα με μια άλλη έρευνα, το ποσοστό αυτό είναι τα 2/3 των γυναικών χρησιμοποιούν σποραδικά μία λοσιόν σώματος είτε λόγω έλλειψης δια­θέσιμου χρόνου είτε λόγω της λιπαρής αίσθησης που αφήνει στην επιδερμίδα.

Η επανάσταση στο μπάνιο από την Nivea!
Η NIVEA, κατανοώντας τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας δημιούργησε το πρώτο Conditioner Σώματος, ένα πρωτο­ποριακό προϊόν ενυδάτωσης της επιδερ­μίδας που με 4 πολύ απλά και γρήγορα βήματα χαρίζει τέλεια ενυδάτωση και λεία επιδερμίδα χωρίς ίχνος λιπαρότητας!

Η πρωτοποριακή σειρά Conditioner σώματος από τη NIVEA, φέρνει την επανάσταση στην ενυδάτωση και κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητα των γυναικών.

Πώς το χρησιμοποιείς;
Σε τέσσερα πολύ απλά βήματα!
Βήμα 1: Ξεβγάζεις το αφρόλουτρο
Βήμα 2: Εφαρμόζεις το conditioner σώματος
Βήμα 3: Ξεβγάζεις το conditioner σώματος
Βήμα 4: Σκουπίζεσαι- ντύνεσαι- φεύγεις!

Θα το βρεις σε όλα τα super market και καταστήματα καλλυντικών στο ράφι περιποίησης σώματος!

Εσύ ακόμη να το ανακαλύψεις;

Read More

And More