Όταν οι αγαπημένοι σου ηθοποιοί κάνουν casting!

Η εταιρεία Prologos casting είναι ένα μέσο επικοινωνίας μεταξύ των ηθοποιών και των ανθρώπων του θεάματος. Δες τους αγαπημένους σου ηθοποιούς να παρουσιάζουν τον εαυτό τους.

Ο Πάνος Μουζουράκης μπορεί να ασχολείται κυρίως με το τραγούδι, ωστόσο έγινε περισσότερο γνωστός από την τηλεοπτική σειρά του Mega “Singles”, όπου πρωταγωνιστούσε και η αγαπημένη του Μαρία Σολωμού.

Ο Ορέστης Τζιόβας κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής. Η πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στην σειρά “Μου το κρατάς μανιάτικο” και έχει παίξει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις. Ωστόσο το όνομά του έχει απασχολείσει την επικαιρότητα λόγω της πολυτάραχης σχέσης του με την συνάδελφό του, Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι χαμηλού προφίλ άνθρωπος και πολύ ταλαντούχα ηθοποιός. Παρόλο που είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Γωγώ Μπρέπου είναι από τις πιο ταλαντούχες νέες ηθοποιούς της ελληνικής θεατρικής και τηλεοπτικής σκηνής. Στο παρελθόν την έχουμε θαυμάσει στην σειρά του Mega “Περι ανέμων και υδάτων”.

Ο Πάνος Βλάχος είναι από τους νέους ηθοποιούς που έχουν κερδίσει το κοινό μέσα από την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά “Η ζωή της άλλης”.

Ο Θανάσης Αλευράς εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός είναι και πολύ καλός φίλος της Ζέτας Μακρυπούλια. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Πάτμο.

Ο Μιχάλης Μαρίνος έχει κερδίσει το κοινό μέσα από τους τηλεοπτικούς του –και όχι μόνο- ρόλους και αναμφισβήτητα αποτελεί έναν από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του χώρου.

Ο Νίκος Ψαρράς είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός. Στο βιογραφικό του έχει συμεμτοχή σε πολλές επιτυχημένες σειρές και σύντομα θα τον δούμε να παίζει στην ταινία “17 Νοέμβρη”.

Read More

And More