Το μίνι που απομυθοποίησε τα πόδια της Victroria Beckham!

Η Victoria Βeckham φημίζεται για το γούστο της και για τις προσεγμένες εμφανίσεις της. Άλλωστε η ίδια με την ιδιότητα της σχεδιάστριας μόδας που έχει, γνωρίζει καλά από μόδα. Αυτό που δεν μπόρεσε όμως να προβλέψει είναι οι επιπτώσεις που θα είχε όταν φόρεσε μία πολύ κοντή φούστα σε πρόσφατη έξοδό της.

Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία, τα μπούτια της Victoria έχουν χαλάρωση και παρά το γεγονός ότι είναι πολύ αδύνατα δεν προσφέρουν και το καλύτερο θέαμα…

Η Victoria βέβαια το τελευταίο διάστημα έχει πολλά στο κεφάλι της πέρα από το φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα και τις οικογνειακές υποχρεώσεις, έχει να αντιμετωπίσει κι ένα τα σκάνδαλα που προκύπτουν για εκείνη και τον David.

Μέσα σε όλα αυτά πρέπει να φροντίζει την εμφάνισή της ωστόσο χθες φεύγοντας από ένα επαγγελματικό δείπνο στο Λονδίνο η φούστα της αποκάλυψε τα πολύ αδύνατα και ζαρωμένα πόδια της.

Μήπως η Posh έχει τόσα πολλά στο κεφάλι της που δεν προλαβαίνει να φροντίσει τον εαυτό της ή απλά ξεχάστηκε και έβαλε μία τόσο κοντή φούστα;

Read More

And More