Μ. Χατζηγιάννης: Το TLIFE τον συνάντησε στο αεροδρόμιο! Τι είπε για τον γάμο του με τη Ζέτα!

Ο φακός του TLIFE, “τσάκωσε” στο αεροδρόμιο το Μιχάλη Χατζηγιάννη ο οποίος επέστρεψε χθες το απόγευμα από ταξίδι αστραπή στην πατρίδα του την Κύπρο. Ο Μιχάλης, πήγε στην Κύπρο χωρίς την αγαπημένη του Ζέτα, για προγραμματισμένη συναυλία ενώ θα ξαναπάει στις 24και 25 Νοεμβρίου για άλλες δυο συναυλίες.

Τις τελευταίες μέρες ο …πολυσυζητημένος γάμος του δημοφιλούς τραγουδιστή με τη Ζέτα Μακρυπούλια έχει γίνει το αγαπημένο θέμα τηλεοπτικών εκπομπών ενώ ακούστηκε μέχρι και η ημερομηνία του επικείμενου γάμου. Τόσο ο Μιχάλης όσο και η Ζέτα δεν επιβεβαίωσαν ούτε και διέψευσαν το γεγονός, Ωστόσο όπως είχαμε γράψει στο TLIFE, στενός συνεργάτης του τραγουδιστή είχε διαψέυσει ότι το ζευγάρι όρισε ημερομηνία γάμου, κάνοντας λόγο για “αστειότητες”.

Οι φήμες βέβαια για την στιγμή που ο Μιχάλης θα οδηγήσει τη Ζέτα ντυμένη νυφούλα στα σκαλιά της εκκλησίας, φούντωσαν όταν όλοι διέκριναν ένα λεπτό διαμαντένιο δαχτυλίδι στο δάκτυλο της παρουσιάστριας κατά την κοινή τους εμφάνιση σε γνωστό εμπορικό πάρκο όπου συμμετείχαν στη γιορτή για την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Ο Μιχάλης αν και κουρασμένος πόζαρε χαμογελαστός στην κάμερα του TLIFE και χωρίς να σταματήσει,να περπατάει, απάντησε με χαμόγελο και χιούμορ, στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν αυτό που αναρωτιούνται όλοι τις τελευταίες ημέρες… “Μιχάλη θα παντρευτείς;”

‘Ο Μιχάλης απάντησε καταφατικά και διπλωματικά. Ναι θα παντρευτώ, είπες χαμογελώντας… Όταν γίνει θα σας καλέσω..Θα το μάθετε…

Αν προσπαθήσει κάποιος να αποκωδικοποιήσει το χαμόγελο αλλά και την απάντηση του Μιχάλη, θα μπορούσε να πει ότι ότι και να λένε οι δημοσιογράφοι, όταν έλθει η ώρα η καλή θα σας ενημερώσω εγώ, άρα μην προσπαθείτε να το μάθετε από άλλες πηγές…

Read More

And More