Weekly Update! Τι φόρεσαν οι εγχώριες και διεθνείς celebrities;

Οι celebrities μας αρέσουν πολύ γιατί εκτός το ότι μας δίνουν την ευκαιρία να τις παρατηρούμε: πως κινούνται, που πάνε και τι φοράνε, βλέπουμε εύκολα μόδα και τάσεις που επικρατούν στην αγορά μέσα από τις στιλιστικές τους επιλογές στο κόκκινο χαλί αλλά και στην καθημερινότητά τους.

Το TLIFE, όπως συνηθίζει κάθε έβδομάδα, σου συγκεντρώνει σε μία μόνο σελίδα όλες εκείνες που κυκλοφόρησαν έξω είτε περπάτησαν στο red carpet. Αυτή την εβδομάδα έχουμε και τις εγχώριες εκπροσώπους αφού οι πρεμιέρες τις έκαναν να κυκλοφορήσουν και να φορέσουν τα καλά τους.


Η Gwyneth Paltrow με πολύ sexy φόρεμα της Stella McCartney που αναδεικνύει τα απόλυτα καλογυμνασμένα της πόδια. Η Jessica Biel με πολύ κομψό Αntonio Berardi μαύρο φόρεμα με πέτρες κεντημένες στους ώμους. Eνώ η Freida Pinto με maxi χρυσό πολύ εντυπωσιακό φόρεμα Ralph Lauren που το συνδύασε με σακάκι Balmain.


H Niki Reed συνδύασε το κόκκινο φόρεμά της με πέδιλα Jimmy Choo. Η Εmma Watson επέλεξε την ασπρόμαυρη διχρωμία στο Jason Wu σύνολο της. Eνώ η Kate Winslet που φαίνεται πως ξέρει πολύ καλά να ντύνεται ανάλογα με τον σωματότυπό της, φόρεσε φόρεμα pencil, Stella McCartney.


Η Τάμτα φόρεσε στην παρουσίαση των τραγουδιών της Δέσποινας Βανδή φόρεμα Versace for H&M το οποίο και συνδύασε με μαύρα κομψά μποτάκια, ενώ η αγαπημένη Αλεξάνδρα Κατσαίτη αποδεικνύει πως το στιλ είναι ανεκτίμητο κάνοντας mix ‘n’ match συνδυασμό με ρούχα από το Zara, σακάκι Elizabeth&Harris, παπούτσια dress2impress και clutch Balenciaga. H Sunny Μπαλτζή συνδύασε πολύ ωραία το, σε απόχρωση του κόκκινου, δερμάτινο παντελόνι της με μαύρα μποτάκια και σακάκι.


Η Selena Gomez με μεταξωτό φόρεμα Giorgio Armani και πέδιλα Jimmy Choo. H Βeyonce με Roberto Cavalli φόρεμα καφέ με χρυσή λεπτομέρεια. Ενώ Jessica Alba με φόρεμα Carolina Herrera και τσάντα Swarovski.


H Salma Hayek επέλεξε μπλέ φόρεμα από ταφτά Yves Saint Laurent. Eνώ η πάντα φαντασμαγορική Jennifer Lopez δεν θα μπορούσε να επιλέξει κάτι λιγότερο από φόρεμα με φτερά και παγιέτες Emilio Pucci και γόβες Jimmy Choo. H Nicole Richie με φόρεμα Halston.


Οι Δέσποινα Ολυμπίου έκανε μία πολύ κομψή επιλογή, με μακρύ μαύρο φόρεμα Ratt by Rita Attala που άφηνε τον έναν ώμο έξω και το συνδύασε με τσάντα φάκελο σε απόχρωση του χρυσού. Η Σοφία Παυλίδου έκανε μία πολύ ωραία εμφάνιση με total black look και λεπτομέρεια το γούνινο γιλέκο της που μας άρεσε πολύ. Η Κατερίνα Λέχου έκανε έναν casual συνδυασμό όπου μας άρεσαν πολύ τα μποτάκια με κορδόνι.


Η Cameron Diaz δεν σταματάει να αναδεικνύει τα ψηλά πόδια της και δεν υπάρχεικαλύτερος τρόπος από τις γόβες Lanvin. H Michele Williams παραβρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με δερμάτινο φόρεμα του οίκου Valentino. Ενώ η Sienna Miller βρέθηκε στο Παρίσι και μαγνήτισε με την στιλάτη total black επιλογή της με την υπογραφή του Emilio Pucci με λεπτομέρειες τη δαντέλα στο μπούστο και τα κρόσσια στο τελείωμα και το συνδύασε με γόβες Christian Louboutin.


Η Zέτα Δούκα φόρεσε ασπρόμαυρο ριγέ μακρύ φόρεμα που την κολακεύει. Ενώ μας άρεσε πολύ η Παναγιώτα Βλαντή με τον έξυπνο συνδυασμό που έκανε. Φόρεσε μαύρο skinny παντελόνι που το έβαλε μέσα από τα μποτάκια της και μπλούζα με μακρύ μανίκι με διαφάνεια στο μπούστο. Το στιλ της Παναγιώτας είναι πολύ σωστό αφού κράτησε μία minimal διάσταση στο look της που το προδίδουν και τα μαζεμένα μαλλιά. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φόρεσε φόρεμα μακρύ με τις λεπτομέρειες να το κάνουν πολύ ιδιαίτερο.


Η Taylor Swift επέλεξε φούστα πλισέ που είναι πολύ επίκαιρη φέτος και την συνδύασε με πουλόβερ Ralph Lauren. Η Gwyneth Paltrow ντύθηκε πολύ κομψά στην απόχρωση του μπεζ με πουλόβερ Celine, τσάντα Chanel και μποτάκια Proenza Shoulder. Ενώ η Κatherine Heigl έκανε τα ψώνια της στο super market κρατώντας την Chanel τσάντα της.


Η Νicky Hilton φόρεσε φόρεμα με ρίγα όπου το συνδύασε με μποτάκια με κορδόνι και σκούφο. Η Whitney Port με μποτάκια με “καουμπόικο” τακούνι, τζίν και σακάκι μπλέ έκανε την μεσημεριανή της βόλτα. Ενώ την Salma Hayek την απαθανάτισε ο φακός να βγαίνει από το ξενοδοχείο Claridges στο Λονδίνο με κοστούμι μαύρο, καπέλο και clutch Alexander McQueen.

Read More

And More