Κ. Χριστοφόρου στο “Μίλα”: Δεν μιλάω με τον πατέρα μου

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή “Μίλα” για την ενδοοικογενειακή βία που δεχόταν από τον πατέρα του σε ηλικία 10 ετών. Μίλησε μάλιστα και για τις θυσίες που έκανε η μητέρα του για να τους προστατεύσει. Ο ίδιος αν και μικρός είχε ζητήσει από τη μητλερα του να χωρίσουν, αλλά εκείνη το έκανε πολλά χρόνια αργότερα, όταν πια ήταν μεγάλος.

Ο γνωστός τραγουδίστης εξομολογήθηκε ότι αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος που δεν έχει κάνει ακόμα δική του οικογένεια. “Μου αρέσουν οι οικογένειες, μου αρέσουν τα παιδιά, θα ήθελα πάρα πολύ να είχα παιδιά αλλά δεν θέλω να κάνω οικογένεια.” δήλωσε

Ποια είναι τώρα η σχέση με τον πατέρα του; “Δεν του κρατάω κακία, τον αγαπάω πάρα πολύ. Αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να του μιλήσω. Λες και κλειδώνει κάτι μέσα μου, μπορεί να είναι νεύρα, μπορεί να είναι θυμός. Αυτή η απουσία που είχα όταν ήμουνα μικρός μπορεί τώρα να μεταλάσσεται σε θυμό και ανάγκη δικής μου απουσίας. “

Επίσης ανέφερε ότι ο πατέρας του δεν ήταν βίαιος με τον ίδιο και τα αδέρφια του. Kαι ότι αυτός παρακαλούσε τους γονείς του να χωρίσουν γιατί δεν άντεχε αλλό να βιώνει αυτή την κατάσταση.

Ο Κωνσταντίνος επίσης παρότρυνε τα παιδιά που ζουν παρόμοιες καταστάσεις να μίλανε και να μην κλείνονται στον εαυτό τους, κάτι που δεν έκανε ο ίδιος. Eπίσης αποκάλυψε ότι δεν έχει πάει πότε του σε ειδικό γιατρό γιατί φοβάται.

Δες το βίντεο

Read More

And More