Τιτίκα Στασινοπούλου στο Μίλα:“Με την αδερφή μου ήρθαμε κοντά χάρη στο facebook”

Την προσωπική της συγκινητική ιστορία εξομολογήθηκε η Τιτίκα Στασινοπούλου στην Τατιάνα και την υπόλοιπη γυναικοπαρέα του “Μίλα”.

Η ηθοποιός είχε χρόνια να μιλήσει με την αδερφή της Μάυρα Βαγιωνή Στασινοπούλου και οι σχέσεις τους είχαν ψυχρανθεί… Ωστόσο, ένα αίτημα φιλίας όμως που έκανε η ίδια η ηθοποιός μέσω facebook ήταν η αιτία να ξαναέρθουν κοντά. Η αδερφή της απάντησε με ένα τραγούδι της Μελίνας Ασλανίδου και το πρώτο και μεγάλο βήμα έγινε.

Η Τιτίκα αποκάλυψε στο Μίλα ότι είχε αρκετά χρόνια να μιλήσει με την αδερφή της. Και ότι ο λόγος δεν ήταν σοβαρός, όπως ανέφερε, απλά είναι εγωίστριες και πεισματάρες και οι δυο. Ήταν αγαπημένες όμως στην παιδική τους ηλικία; “Λατρεμένες, ήμασταν κολλητές, έχουμε και πολύ μικρή διαφορά ηλικίας”, δήλωσε η ίδια.

Είχε πάρει ποτέ την απόφαση να μιλήσει πιο πριν και μετά το ανέβαλε; “Την είχα στις προσευχές μου, ήθελα να είναι καλά ευτυχισμένη και γερή.”

Ακόμα, μίλησε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ήταν και η αφορμή για την επανασύνδεση με την αδερφή της. “Θεωρώ ότι αποδεικνύεται ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εκείνα πού θα μπορούσαν ωραιότατα να λειτουργήσουν με ένα θετικό τρόπο.”

Παράλληλα, η ίδια θέλησε να δώσει μια συμβουλή στον κόσμο: “Αφήστε τα πείσματα και τους εγωισμούς στην άκρη, γιατί χάνεται σημαντικές, ουσιαστικές στιγμές ζωής. Οι οποίες εστιάζονται στην αγάπη και μόνο στην αγάπη.”

Τέλος, συγκινημένη ανέφερε ότι πλέον είναι κολλητές με την αδερφή της, ότι την λατρεύει ενώ συμπλήρωσε ότι δεν θα ξαναχωρίσουν ποτέ και για κανένα λόγο.

Read More

And More