“Καλό Πάσχα” από την Σίσσυ και τον Χρήστο μέσω… You Tube !

Ρολά έχει κατεβάσει ως γνωστόν τις τελευταίες ημέρες η ελληνική τηλεόραση, λόγω των επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων των τεχνικών. Ετσι, όπως θα το έχετε ,ήδη, αντιληφθεί, στον αέρα βγαίνουν μόνο τα προγράμματα εκείνα που είναι μαγνητοσκοπημένα, μιας και όλες οι ζωντανές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, δεν είναι εφικτό να μεταδοθούν.

Ετσι, ούτε και το “Πρωινό ΑΝΤ1” όλες αυτές τις ημέρες βγήκε στον αέρα, με αποτέλεσμα η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος, να μην μπορέσουν να ευχηθούν στους τηλεθεατές “καλό Πάσχα” και να μην μπορέσουν επίσης να ανανεώσουν μαζί μας το ραντεβού τους για την Δευτέρα του Πάσχα.

Αποτέλεσμα; Το πρωινό δίδυμο του καναλιού του Αμαρουσίου αποφάσισε να… επιστρατεύσει το Internet και να μας στείλει τις πασχαλιάτιες ευχές του μέσω You Tube ! Οσο για το τι μας ευχήθηκαν; Τι άλλο; “Καλό Πάσχα με υγεία”, ενώ έσπευσαν να συμπληρώσουν πως μαζί μας θα βρίσκονται και πάλι την Δευτέρα του Πάσχα “με σούπερ γιορτινή εκπομπή” !

Η συγκεκριμένη εκπομπή φυσικά θα βγει στον αέρα μαγνητοσκοπημένη. Ετσι, αφού πρώτος μας ευχηθεί τα “χρόνια πολλά” ο Γιώργος Παπαδάκης, στην συνέχεια την σκυτάλη θα πάρουν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου, έχοντας ετοιμάσει ένα εορταστικό “Πρωινό ΑΝΤ1” ! Στην παρέα τους θα έχουν τους ηθοποιούς Σπύρο Σπαντίδα, Θανάση Βισκαδουράκη και Σπύρο Πούλη από την παράσταση «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω», αλλά και την Τζέσσυ Παπουτσή, ενώ θα υπάρχει και πολύ χορός και πολύ τραγούδι από τον Γιώργο Μαργαρίτη !

Read More

And More