Μ. Ορφανού στο Μίλα: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο έρωτας και οι Βασιλιάδες!

Η Μίνα Ορφανού βρέθηκε σήμερα στον καναπέ της εκπομπής “Μίλα” και εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα πράγματα τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική της ζωή.

/

Με αφορμή το θέμα της Νανάς Καραγιάννη η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε περάσει και η ίδια περίοδο που αντιμετώπισε το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας και αυτό που την σταμάτησε ήταν το γεγονός ότι έβλεπε τον εαυτό της να ασχημαίνει και δεν θα το επέτρεπε αυτό. Βέβαια, είναι πολύ αδύνατει αλλά είναι αποτέλεσμα έντονης γυμναστικής και μέτρου στο φαγητό!

/

Η πρωταγωνίστρια των Βασιλιάδων μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια αποκαλύπτοντας πως υπήρξε θύμα ενδοσχολικής βίας ενώ μοιράστηκε και την αγάπη της για την ζωγραφική. Η ηθοποιός μίλησε ακόμα για την σχέση της με τους άντρες, τι είναι αυτό που ψάχνει σε έναν σύντροφο αλλά και για το τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της.

/

Ακόμα, αναφέρθηκε στην χειροποίητη κρέμα της που έχει γίνει ανάρπαστη και μάλιστα σε λίγο καιρό θα διατίθεται και στα φαρμακεία. Τέλος, μίλησε για την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Βασιλιάδες.

Δες αποσπάσματα από την συνέντευξη:

Read More

And More