Σαλάτα, πίτσα, γλυκό ή χειμερινό cocktail; Ό, τι και αν διαλέξεις έχει λιγότερες από 260 θερμίδες

Άλλες φορές θέλεις να φας σαλάτα – αλλά όχι μια οποιαδήποτε σαλάτα – και άλλες μέρες είναι που σε πιάνει μανία για πίτσα. Κάποιες φορές το δοντάκι σου αποζητά κάτι γλυκό, ενώ άλλες θέλεις να βάλεις και λίγο αλκοόλ στο ποτήρι σου για να τσουγκρίσεις με τις κολλητές σου. Σε όποιο mood και να βρίσκεσαι αυτότ ο άρθρο θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο…

Πέντε πιάτα ξεχωριστά και ιδιαίτερα για να διαλέξεις εκείνο που θα καλύψει καλύτερα τις ανάγκες σου, κάθε ώρα της ημέρας. Έχουν όμως όλα ένα κοινό! Είναι light και κανένα δεν ξεπερνά τις 260 θερμίδες…

Κάνε κλικ επάνω στις κάρτες για να δεις κάθε συνταγή…
src=/files/Image/Fitness/2013/DIATROFI/11/recipes_1.jpg

Diet Info – Το μικρό κόκκινο μπαλάκι είναι ιδανικό για να ανοίξει η όρεξη, αλλά και να χωνέψεις χωρίς “παρατράγουδα” το φαγητό σου. Το ραπανάκι βοηθά στην καλύτερη πέψη, διευκολύνει τη διαδικασία της και την αφοιμοίωση των λοιπών θρεπτικών συστατικών των τροφών.

src=/files/Image/Fitness/2013/DIATROFI/11/recipes_2.jpg

Diet Info
– Η κανέλα εκτός από το χαρακτηριστικό της άρωμα είναι και ένα από τα πιο πλούσια προϊόντα σε αντιοξειδωτικά. Ανήκει στα μυρωδικά που θα σε βοηθήσουν να διώξεις τη λιγούρα και έτσι να αποφύγεις τα ανούσια τσιμπολογήματα.

src=/files/Image/Fitness/2013/DIATROFI/11/recipes_3.jpg

Diet Info – Η πίτσα θα μπορούσε με τον κατάλληλο χειρισμό να γίνει ένα πλήρες πιάτο, με όλα τα θρεπτικά συστατικά και φυσικά τρόφιμα από όλες τις ομάδες. Αρκεί να φροντίσεις για τη λεπτή της ζύμη (ολικής κατά προτίμηση), τα χαμηλά λιπαρά στο τυρί και τα αλλαντικά και φυσικά να την εμπλουτίσεις με μπόλικα λαχανικά.

src=/files/Image/Fitness/2013/DIATROFI/11/recipes_4.jpg

Diet Info – Ένα μπολ με κουσκους 200 θερμίδες; Σου φαίνονται πολλές; Κι όμως το μπολ αυτό δημητριακών θα βοηθήσει το σώμα σου να δουλέψει καλύτερα, θα προσφέρει φυτικές ίνες που παρασύρουν τα περιττά λιπαρά και φυσικά θα δώσει πολύτιμες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Οπότε, όχι μόνο παίρνεις λίγες θερμίδες συγκριτικά, αλλά κάνεις την καλύτερη επιλογή για το σώμα σου.

src=/files/Image/Fitness/2013/DIATROFI/11/recipes_5.jpg

Diet Info – Ναι, λοιπόν! Το κακάο όχι μόνο δεν έχει λιπαρά και θερμίδες, αλλά αντιθέτως προσφέρει πολλά πολύτιμα συστατικά στον οργανισμό. Γι’ αυτό και εμείς το προσθέτουμε στην ζύμη της κρέπας, την οποία σερβίρουμε με υπέροχη φρουτένια κρέμα με γιαούρτι και σπιτικό σιρόπι από μύρτιλα.

And More