Η συλλογή Apostolos Mitropoulos for Underground στη Nέα Υόρκη!

Μια μεγάλη επιτυχία για την ελληνική μόδα και ειδικά για τη designer συλλογή Apostolos Mitropoulos for Underground σημειώθηκε στον ανταγωνιστικό και απαιτητικό κόσμο του διεθνούς retail: Από την επόμενη εβδομάδα, η συλλογή θα διατίθεται από την boutique της Patricia Field στη Νέα Υόρκη, καθώς και από το online shop της celebrity stylist!

To story της συνεργασίας

Το 2012, η Patricia Field γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα private party στην Αθήνα, στο οποίο ο Απόστολος Μητρόπουλος, αγαπημένος σχεδιαστής αλλά και γνωστός για τα hot gigs του ως dj, ανέβηκε στα decks ενώ παράλληλα παρουσίασε τη συλλογή του για εκείνη τη σεζόν μέσα από ένα μίνι fashion show, λίγες μέρες μετά την πρώτη εμφάνισή της στο Madwalk. Εκεί η θρυλική stylist και ενδυματολόγος είδε για πρώτη φορά τη δουλειά του Έλληνα designer.

Η επαφή μεταξύ τους συνεχίστηκε μέχρι και πέρυσι, οπότε και η Patricia Field παρουσίασε τη δική της συλλογή στην Athens Xclusive Designers Week, με καλεσμένο και τον Απόστολο.

Φέτος η Patricia Field ξαναβρέθηκε στην Αθήνα και είδε στη σκηνή του Pantheon Theater τη φίλη της, Άννα Βίσση, να φορά μια δημιουργία Apostolos Mitropoulos. Σύντομα ακολούθησε μια συνάντηση με τον σχεδιαστή, στην οποία ενθουσιάστηκε με την οικονομική σειρά του, Apostolos Mitropoulos for Underground.

Αποτέλεσμα: Από την επόμενη εβδομάδα, η συλλογή για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2014 που ο σχεδιαστής δημιουργεί σε συνεργασία με το γνωστό fashion label, θα διατίθεται από την boutique της Patricia Field στο NoHo (306 Bowery, New York, NY 10012), καθώς και στο online shop της, patriciafield.com!

Με δικά τους λόγια
“Η Patricia Field εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από τα prints της συλλογής, καθώς και από το γεγονός ότι πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση, που περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ. Θεώρησε ότι είναι μια εμπορική συλλογή, σε τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές – τόσο, ώστε να την επιλέξει για την ίδια της την boutique”.
Απόστολος Μητρόπουλος

“Πρόκειται για μια γυναίκα που ξέρει να συνδυάζει ιδανικά τη μόδα στην πιο πρωτότυπη μορφή της και την εμπορικότητα. Αυτό δείχνει πολύ απλά η πορεία, η επιτυχία, η καταξίωσή της. Το γεγονός ότι διάλεξε τη συλλογή μας για την boutique της μας τιμά, το λιγότερο!”.

Κατερίνα Γκούμα, ιδιοκτήτρια / head designer του label Underground

Underground
Exclusive shops
Kolonaki: 35, Skoufa str., tel. 2103640734
Mykonos: 48, Kouzi Georgouli, Little Venice, tel. 2289078160
Check our online shop: www.underground-athens.com
Find us on Facebook: Underground-Athens Fashionistas

Read More

And More