Ένα λεπτό! Δες εδώ πώς τα αγαπημένα μου ck one color θα γινούν δικά σου σε ένα λεπτό!

Αυτό το post κρύβει μέσα του πολλές beauty εκπλήξεις που επιτέλους έφτασε η ώρα να τις μοιραστώ μαζί σου! Δώσε μου απλώς ένα λεπτό. Και να, παίρνω μια βαθιά ανάσα και τις μοιράζομαι τώρα όλες μαζί σου…

Αν είσαι κι εσύ στον… κόσμο μου (aka Berenata’s World) θα διάβασες την περασμένη Παρασκευή εδώ ότι τα ck one color είναι τα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ. Και πως εγώ τις αγάπες μου, μου αρέσει να τις μοιράζομαι γι’ αυτό και αυτά τα προϊόντα από λεπτό σε λεπτό θα γίνουν δικά σου… Αλλά πριν από αυτό δώσε μου ένα extra λεπτό για να σου τα συστήσω καλύτερα!

Η σειρά μακιγιάζ ck one color είναι η σειρά μακιγιάζ του οίκου Calvin Klein που λανσαρίστηκε περίπου δύο χρόνια πριν και που στην Ελλάδα τα βρίσκεις αποκλειστικά στα notosgalleries στην Αθήνα και (surprise! surprise!) εδώ και λίγο καιρό και στην Θεσσαλονίκη! Και εκτός του φανταστικού minimal packaging, οι υφές τους είναι εξίσου συναρπαστικές, ενώ εδώ μπορείς να βρεις τρία looks που ταιριάζουν σε όποιο στιλ μακιγιάζ κι αν έχεις (φυσικά και δεν έχω αποφασίσει ακόμη πoιο είναι το αγαπημένο μου, γι’ αυτό και κάθε μέρα έρχομαι στο γραφείο και με έναν άλλο… εαυτό!):
“Look Real” για τις μέρες της δικής μου εξωστρέφειας που δεν έχω τίποτα να κρύψω!
“Define Yourself” για τις μέρες που θέλω να ανακαλύψω τον εαυτό μου!
“Add Intensity” όταν η διάθεσή μου θέλει χρώμα!

Best part!
Τα αγαπημένα μου προϊόντα ck one color γίνονται δικά σου. Πώς; Πάτησε play στο video (δεν θα σου πάρει περισσότερο από… ένα λεπτό και κάτι για να το δεις!)

Το concept με λίγα λόγια είναι: σημειώνεις στην ατζέντα σου την ημερομηνία, έρχεσαι στο notosgalleries στην Αθήνα κι εκεί με το φανταστικό beauty team του ck one color και τις make up artists που κάνουν θαύματα (θα δεις από κοντά τι εννοώ) θα πρέπει να αντεπεξέλθεις σε αυτό το challenge: να κάνεις το μακιγιάζ σου σε ένα λεπτό! Και αν τα καταφέρεις θα βάλεις στο νεσεσέρ σου τα πιο stylish προϊόντα μακιγιάζ που αποθεώνουν οι beauty maniacs σε οοοοολοοοοο τον κόσμο!

Μέχρι τότε: κάνε practice κάθε μέρα. Κλείσε ραντεβού με τις φίλες σου και προσπαθήστε να μακιγιαριστείτε σε ένα λεπτό! Και μην ξεχνάς…

1. Be youtifull!
2. Α! Και ανυπομονώ να σε γνωρίσω 😉

Photos: Χρήστος Κέδρας

And More