Οι celebrities γέμισαν τη Θεσσαλονίκη, με… θετική ενέργεια! Φωτογραφίες

Το party για τη θετική ενέργεια ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη! Για μια ακόμη χρονιά διάσημοι καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή και φέτος γιορτάζουν με την Amita Motion τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας!
Οικοδεσπότης της βραδιάς ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχθηκε το ενθουσιώδες κοινό και έδωσε το δικό του στίγμα στη συναυλία. Ενώ, περισσότεροι από 6.000 νέοι έζησαν το event, κατακλύζοντας από νωρίς τον εξωτερικό χώρο της ΔΕΘ – Helexpo για να βιώσουν το παλμό της πιο συναρπαστικής μουσικής εμπειρίας του καλοκαιριού.

Το live ξεκίνησε με τον Dj Pitsi on stage, ο οποίος ανέβασε τη διάθεσή του κοινού με τις dance μουσικές επιλογές του. Τη σκυτάλη πήρε ο Toquel, ο οποίος έδωσε τον παλμό με τα ανατρεπτικά beats. Ακολούθησε ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Κωνσταντίνος Φρατζής που τους παρέσυραν όλους σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό party.

Οι Boys + Noise ανέβασαν τη διάθεση του κοινού στα ύψη παρουσιάζοντας αποκλειστικά για πρώτη φορά δικές τους διασκευές και η Demy μάγεψε το πλήθος τόσο με τη φωνή της όσο και με τους χορευτικούς της ρυθμούς.

Σε special guest εμφάνιση ο Stan ενθουσίασε με την ενέργειά του ενώ τη θετική συναυλία για τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας κορύφωσαν με την εμφάνιση τους οι Μέλιsses και οι Playmen σε ένα unique live-dj set!

Δες φωτογραφίες:

Stan

Θέμης Γεωργαντάς

Demy

Boys and Noise

Κωνσταντίνος Φραντζής

Melisses

Read More

And More