Αντώνης και Ζέτα σε …σύγκρουση για ακόμα μία φορά !

Αντώνης Ρέμος + Ζέτα Μακρυπούλια … Ζέτα Μακρυπούλια + Αντώνης Ρέμος …Τελικά πάνε …πακέτο ,όπως και να ΄χει ! Τι να σας πω ; Πάει και τελείωσε αυτή είναι η μοίρα τους, αυτό είναι το πεπρωμένο τους και ως γνωστόν το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον !

Η μοίρα ,λοιπόν, του Αντώνη και της Ζέτας ενώνεται και πάλι και αυτή την φορά ; Τους φέρνει ουσιαστικά σε …σύγκρουση ,σε μετωπική σύγκρουση ! Βέβαια, σας μιλάω για την τηλεοπτική τους μοίρα !

Δεν το πιάσατε το υπονοούμενο ; Απλούστατα, αύριο το πρωί που θα ηχήσουν ξανά τα …τύμπανα του πολέμου ,του τηλεοπτικού πολέμου και τα πρωινάδικα θα βρίσκονται στο τηλεοπτικό μέτωπο, ο Αντώνης και η Ζέτα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους !

Και αυτό πως θα γίνει ; Απλούστατο, ο Αντώνης θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου στο “10 με 1 μαζί” , ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια με την σειρά της θα είναι η πρώτη που θα πιει “Καφέ με την Ελένη” στον Alpha.

Γιατί όπως σας είχα γράψει πριν απο λίγες ημέρες, η Ζέτα θα ήταν η πρώτη καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη σε περίπτωση που ο Γιώργος Θεοφάνους τελικά περνούσε το …πλατύσκαλό της την Τρίτη. Και όντως ο γνωστός μουσικοσυνθέτης θα βρίσκεται στο πλατό του Alpha την Τρίτη. Το έχει γράψει δε και στην σελίδα του στο Facebook !

Read More

And More