Τα backstage από την εντυπωσιακή πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου!

Σήμερα έγινε η εντυπωσιακή πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στο STAR. Πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ, η γνωστή παρουσιάστρια καλωσόρισε από το νέο στούντιο της εκπομπής της τους τηλεθεατές στη μοναδική πρεμιέρα του “Αξίζει να το ζεις!”. To ΤLIFE ήταν εκεί και σου αποκαλύπτει όλα όσα δεν είδες στη μικρή οθόνη….

Φορώντας ένα σμαραγδί φόρεμα και συγκινημένη από την έναρξη της νέας εκπομπής της, η Τατιάνα Στεφανίδου υποδέχτηκε στο πλατό τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου, η οποίοι αποκάλυψαν όσα δεν είχαμε μάθει μέχρι τώρα για τη σχέση τους. Οι δυο τραγουδιστές με ατελείωτο χιούμορ, περιέγραψαν τα πάντα για τη γνωριμία τους, τη σχέση τους, τη βάφτιση του γιου τους και γενικότερα για τη ζωή τους.

Με το αμείωτο χιούμορ, αλλά και τη μοναδική φωνή τους, μετέτρεψαν σε γιορτή την έναρξη της εκπομπής κάτι που ήθελε από την αρχή και η ίδια η παρουσιάστρια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το παιχνίδι που έπαιξαν με τις κάρτες, που χάρισε πολύ γέλιο στους τηλεθεατές.

Το πλατό ήταν αρκετά εντυπωσιακό και πολύ όμορφα διακοσμημένο. Υπάρχουν δύο λευκοί καναπέδες, αρκετά κοντά ο ένας στον άλλον, ώστε η επικοινωνία της Τατιάνας με τους καλεσμένους να είναι όσο πιο άμεση γίνεται. Η διακόσμηση ήταν διακριτική, αλλά και με ιδιαίτερο γούστο και ταίριαζε απόλυτα στην αισθητική και το concept της εκπομπής.
Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η ζωντανή σύνδεση του “Αξίζει να το ζεις” με τις οντισιόν του X-Factor, όπου και μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη. Η υπέυθυνη επικοινωνίας του ANT1 τόνισε πως η Τατιάνα είναι φίλη και πως θα θελε να τα φέρει η ζωή να ξανασυνεργαστούν.
Η Τατιάνα αν και συγκινήθηκε αρκετά στην αρχή, γρήγορα βρήκε το κέφι και το χιούμορ της και διασκέδασε πολύ την πρεμιέρα του “Αξίζει να το ζεις!”…

Η εκπομπή έκλεισε φυσικά με τον Νίκο και την Κέλλυ στο μικρόφωνο, αλλά και με το λαμπερό χαμόγελο της Τατιάνας, που ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη μέρα!

Δες φωτογραφίες από τα backstage της πρεμιέρας του “Αξίζει να το ζεις!”:


Εντυπωσιακό το νέο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου!


Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου μιλούν για τη ζωή και τη σχέση τους!


Τελευταίες λεπτομέρειες πριν βγουν στον αέρα!


Το παιχνίδι με τις κάρτες διασκέδασε πολύ το ζευγάρι!


Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου στο πλατό!


Η Κέλλυ Κελεκίδου χάρισε στο κοινό μοναδικές στιγμές!

Read More

And More