Ποιες είναι οι υπόλοιπες πρεμιέρες της ημέρας ;

Ημέρα πρεμιέρας και η σημερινή Δευτέρα, όπως θα έχετε καταλάβει απο νωρίς το πρωί ! Το νέο πρόγραμμα της σεζόν 2010-2011 έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται για τα καλά στους δέκτες μας.
Ημέρα πρεμιέρας και η σημερινή με πρεμιέρες για όλα τα… γούστα, μιας και η αυλαία ανοίγει και σε ψυχαγωγικά, αλλά και σε ενημερωτικά προγράμματα.

Εκτός απο τον Γιώργο Παπαδάκη, την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιώργο Καραμέρο με τον Σπύρο Χαριτάτο, στα τηλεοπτικά θρανία επιστρέφουν σήμερα και ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, αλλά και η Μαρία Χούκλη και ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Κανονικά πρωτάκια της σεζόν είναι ,λοιπόν, και ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου. Το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο του Star επιστρέφει στις 5.50 μ.μ. με το «Φώτης και Μαρία: Live», το οποίο, όμως, έχει αλλάξει εντελώς μορφή, αφού πια είναι μία καθαρά σατιρική τηλεοπτική πρόταση, η οποία έχει στόχο να μας προσφέρει καθημερινά άφθονες δόσεις γέλιου.

Πρεμιέρες, όμως, όπως σας είπα και στην αρχή, δεν έχουμε μόνο στην ψυχαγωγία, αλλά και στην ενημέρωση. Απόψε στις 8 θα βγει στον αέρα και το ολοκαίνουργιο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τη Μαρία Χούκλη στο τιμόνι του και με σύνθημα; «Η ενημέρωση είναι επιλογή»!

Τέλος, την τηλεοπτική σκυτάλη της πρεμιέρας παίρνει τα μεσάνυχτα στο Mega και ο Γιάννης Πρετεντέρης με την «Ανατροπή» του.

Η εκπομπή μπαίνει στη δεύτερη δεκαετία της τηλεοπτικής ζωής της και αυτή την 11η χρονιά, μας υπόσχεται να είναι πιο πολυσυλλεκτική και αποκαλυπτική από ποτέ! Η πρώτη «Ανατροπή» της χρονιάς ξεκινά με μία μεγάλη δημοσκόπηση της GPO. Η μάχη των δήμων, ο πόλεμος στην περιφέρεια, η αναμέτρηση των υποψηφίων.

Read More

And More