Μάρω Κοντού : Πλησιάζει τα 80 και αποκαλύπτει χωρίς ταμπού τις πλαστικές που έχει κάνει!

Σε ένα χρόνο θα κλείσει… τα 80! Ωστόσο η Μάρω Κοντού, δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποκαλύπτει την ηλικία της και να μιλάει για πράγματα που άλλοι αστέρες, θα προσπαθούσαν να κρύψουν.

Όπως για παράδειγμα, οι πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει. Οι περισσότεροι γνωρίζουν για την επέμβαση στη μύτη αλλά… δεν είναι μόνο αυτή. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso της Κυριακής, έχει κάνει επέμβαση τόσο στα βλέφαρα όσο και στο πιγούνι της!

“Η τελευταία ταινία που γύρισα πριν από την πλαστική, ήταν τα ‘Κίτρινα γάντια’. Με είχε παροτρύνει τότε ο Δημήτρης Χορν με τον Φίνο, που μου είχαν πει πως έβγαινα στο φακό λίγο σκληρή. Την επέμβαση την είχα κάνει στην Ελλάδα. Τον γιατρό αν θυμάμαι καλά, τον έλεγαν Μωραΐτη. Έπειτα από χρόνια διόρθωσα τα βλέφαρά μου και το πιγούνι μου. Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων, αρκεί να μη σε παραμορφώνουν” λέει η ίδια.

/

Η ηθοποιός, λέει ότι “αν θέλει ο Θεός και τα 80 (του χρόνου δηλαδή) θα με βρουν στα σανίδι να παίζω
και αποκαλύπτει ότι ακόμα και σήμερα, οι πιο τολμηροί την πλησιάζουν και της λένε ότι τους άρεσε πολύ ως γυναίκα.

Ακόμα, μιλάει για τη γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει τη δεκαετία του ’80. “Το έκανα και δεν έχω κανένα θέμα. Με φωτογράφο τον απίστευτο Ντίνο Διαμαντόπουλο, ούτε που το κατάλαβα… Δεν είχα κανένα θέμα με το γυμνό. Άλλωστε, μέχρι τα 50 μου αισθανόμουν άνετα με το σώμα, έκανα γυμνισμό” καταλήγει.

Read More

And More