Το “Ουκ αν λάβοις” δεν θα… λάβει νέα επεισόδια από το Mega !

Ηρθε και η αλήθεια είναι πως μας κατέπληξε όλους… Ηταν μία τηλεοπτική πρόταση που είχε και αισθητική και φαντασία… Πράγμα σπάνιο να το συναντήσει κανείς στην ελληνική τηλεόραση. Να τα λέμε αυτά… Ετσι, η σειρά κινουμένων σχεδίων του Mega, η πρώτη σειρά animation για ενήλικες που έχει βγει στον αέρα μέχρι τώρα, κέρδισε πολύ γρήγορα τις εντυπώσεις.

Το “Ουκ αν λάβοις” μπορεί να κέρδισε ,λοιπόν, τις εντυπώσεις, δυστυχώς δεν τα κατάφερε ,όμως, να κερδίσει και τα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης. Ετσι, απ ΄ότι μαθαίνω, δυστυχώς λέω και πάλι, δεν θα καταφέρει να συνεχίσει το τηλεοπτικό της ταξίδι στο Μεγάλο Κανάλι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ναι, ο “Μένιππος”, ο “Χάρος” και ο “Ερμής” δεν θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι τον Ιούνιο. Απ ΄ότι έχει ακουστεί, κάπου εκεί προς τα τέλη Απριλίου, θα μας το κουνήσουν το μαντήλι και αν όντως έτσι εξελιχθούν τα πράγματα και δεν υπάρξει κάποια αλλαγή στα σχέδια των Megaλικών , το “Ουκ αν λάβοις” είνα μία από εκείνες τις δουλειές που όταν ρίχνουν αυλαία, πραγματικά στεναχωρίεσαι, γιατί αναμφισβήτητα της άξιζε να έχει μία καλύτερη τηλεοπτική τύχη.

Και μιας και αναφέρθηκα στο “Ουκ”, ας δούμε τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης…

‘Οταν ο Χάρος, απελπισμένος απ’ τις αλλεπάλληλες χυλόπιτες της Σταχτοπούτας, βρίσκει διέξοδο στα ροζ τηλέφωνα, ο Ερμής αποφασίζει να εκμεταλλευτούν την αισθησιακή φωνή του Μένιππου και να τον κάνουν ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΩΝ 090!

Μόνο που στα συγκεκριμένα 090 δουλεύει ινκόγκνιτο η Πυθία, πελάτες είναι η Μέρκελ, η Μαντόνα, ο Ζάχος απ’ τη Λάρισα και ο ‘Ολλι Ρεν, και μόλις ανέλαβε διευθυντής ο Θόδωρος Πάγκαλος. Γιατί η κυβέρνηση, απογοητευμένη από τις χαμηλές εισπράξεις περαιώσεων, ημιυπαίθριων και λοιπών δημοσιονομικών μέτρων, αποφάσισε να επενδύσει στον ιδιωτικό τομέα και να μαζέψει το χρήμα του λαού μέσα από την πιο αγαπημένη του ασχολία: να μιλάει για σεξ.

‘Ομως, τί γίνεται όταν βύσματα αρχίζουν να διορίζονται παντού και τα ροζ τηλέφωνα αρχίζουν να τα απαντάνε εφοριακοί με προϋπηρεσία στα S&M; ‘Οταν, λόγω περικοπών, τα 090 συστεγάζονται με τα Υπουργεία Οικονομίας και Εξωτερικών και μοιράζονται ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ; Και κυρίως όταν το τηλεφωνικό κέντρο αυτό, το χειρίζονται Ο ΧΑΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ;!

Τώρα, ανυποψίαστοι ‘Ελληνες πολίτες παίρνουν να ξελεγράρουν και αναγκάζονται να εξυπηρετηθούν από εφοριακούς, οι γραμμές των 090 μπλέκονται μ’ εκείνες των Υπουργείων, κι ο Υπουργός Εξωτερικών περνάει την πιο ενδιαφέρουσα μέρα της ζωής του.

Θα πετύχει το μυστικό υπερ-σχέδιο της κυβέρνησης να ξεπληρώσει το εθνικό χρέος μέσα απ’ τα 090; Θα καταφέρει ο Ερμής να σώσει τα ροζ τηλέφωνα απ’ την κατάρα του Δημοσίου και να ανεβάσει τα έσοδα τους αρκετά, ώστε τα ποσοστά του Μένιππου απ’ τις κλήσεις του να ξεπεράσουν το 1 ευρώ; Κι είναι τουρκικά αεροσκάφη αυτά που πετάνε πάνω απ’ την Ακρόπολη;

‘Ολα αυτά κι άλλα πολλά σ’ ένα επεισόδιο που αποκαλύπτει μια για πάντα τί είπε η Ρένα Βλαχοπούλου στον ‘Ολλι Ρεν, πώς κάνουν σεξ τα μέντιουμ και γιατί ο Σοφοκλής έκοψε την καλημέρα στον Μένιππο.

Read More

And More