Φ. Δάρρα: Μιλά πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρης της και τα σενάρια χωρισμού με τον Δ. Παπαδημητρίου

Για τον ερχομό της κορούλας της μίλησε για πρώτη φορά η Φωτεινή Δάρρα, μόλις 2,5 μήνες μετά τη γέννηση της. Η γνωστή ερμηνεύτρια εξομολογήθηκε πως ένιωσε όταν πήρε στην αγκαλιά της το μωράκι της και έδωσε τη δική της απάντηση στα σενάρια που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον σύντροφό της Δημήτρη Παπαδημητρίου.
“Η κόρη μου, έχει αλλάξει την επαγγελματική αλλά και την προσωπική μου ζωή… Ένα παιδί είναι ό,τι πιο σημαντικό. Όταν την πήρα στην αγκαλιά μου της είπα: “Και τώρα οι δυο μας. Γνωριζόμαστε επιτέλους”. Ήταν σαν να έχει φύγει ταξίδι ένας πολύ αγαπημένος συγγενής και ξαφνικά επέστρεφε. Έτσι ένιωθα”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό “ΕΓΩ!”.
Στην ερώτηση αν αληθεύουν οι φήμες που την ήθελαν να είχε χωρίσει με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και να ήρθε η επανασύνδεση λόγω εγκυμοσύνης, η Φωτεινή Δάρρα δήλωσε: “Όπως δεν σχολίασα τότε, δεν θα ήθελα να σχολιάσω και τώρα. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να σχολιάσω κάτι που γράφεται και μάλιστα εντελώς αυθαίρετα, χωρίς να ερωτηθώ γι αυτό. Ας μείνουμε στο ότι το παιδί με έχει κάνει ευτυχισμένη και έχει αλλάξει τη ζωή μου”, είπε και συμπλήρωσε: “Και εγώ και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είμαστε άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν έχουμε δώσει μια κοινή συνέντευξη και γενικά δεν έχουμε δώσει δικαίωμα για να γραφτούν όλα όσα γράφτηκαν.”.

Τέλος, για το αν επέστρεψε γρήγορα στη δουλειά μετά τη γέννηση του μωρού της, ανέφερε: “Νιώθω ότι επιστρέφω πολύ γρήγορα. Προσπαθώ να κάνω ταυτόχρονα πολλά πράγματα και αυτό αποτελεί προσωπικό μου στοίχημα”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More