Ναταλία Γερμανού : Επιτέλους πέταξε το… τηλε-φωτοστέφανο!

Ποτέ δεν είναι αργά… Ποτέ δεν είναι αργά για να καταλάβει κανείς τι του πάει καλύτερα! Ποτέ δεν είναι αργά για να απελευθερωθεί, να ξεπεράσει τους όποιους ενδοιασμούς και τα όποια διλήμματα που μπορεί να έχει (και ώρες – ώρες και κάποια κολλήματα) και έτσι να καταφέρει να ανακαλύψει μέσα του τον άλλο του εαυτό. Τον πιο ατίθασο, τον πιο προκλητικό, τον πιο επαναστάτη…

Ποτέ δεν είναι αργά για να αποτινάξει κανείς από πάνω του όλα τα τηλεοπτικά “πρέπει” και “μη”, όλο το άγχος των τηλε-ισορροπιών και να βγάλει προς τα έξω έναν πιο τηλε-τολμηρό εαυτό. Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την Ναταλία Γερμανού, η οποία μπορεί να καθυστέρησε ,όμως, τελικά κατάφερε να βγάλει φέτος τον χειμώνα στον αέρα τον άλλο της τηλεοπτικό εαυτό.

Η Ναταλία Γερμανού κατάφερε να αντιληφθεί – πριν να είναι αργά – πως στην βραδινή ζώνη μόνο τα κομπλιμέντα, ο χαβαλές και οι… ανώδυνες κουβεντούλες δεν χωράνε. Στην βραδινή ζώνη για να τα καταφέρεις να γίνεις… “εθισμός” για τους τηλεθεατές, χρειάζεται πραγματικά να έχεις κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό, κάτι πιο ουσιαστικό, κάτι πιο αποκαλυπτικό να του πεις και γιατί όχι; Και κάτι πιο πικάντικο…

Με άλλα λόγια; Επιτέλους η Ναταλία Γερμανού ξεφορτώθηκε το τηλε-φωτοστέφανο που κουβαλούσε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια πάνω από το κεφάλι της και χωρίς ποτέ να ξεχνά τους καλούς της τρόπους, άρχισε να την βγαίνει με κόκκινο στους καλεσμένους της…

Αποτέλεσμα; Αναψε το… πράσινο στις καλές συνεντεύξεις. Στις κουβέντες εκείνες με τις οποίες κολλάς και πράγματι θες να παρακολουθήσεις μέχρι τέλους, όχι γιατί βαριέσαι να αλλάξεις κανάλι, αλλά γιατί έχεις όντως το ενδιαφέρον να δεις και να ακούσεις το τι θαακολουθήσει στην συνέχεια.

Ακόμα και η συνάντησή της την Παρασκευή με την Βάνα Μπάρμπα η οποία μας έχει πει τόσες χιλιάδες φορές τα ίδια, και τα ίδια και τα ίδια, αποδείχθηκε απολαυστική. Και αυτό γιατί εννοείται πως δεν ακούσαμε την Βάνα για χιλιοστή φορά να μας παροτρύνει μόνο να… “κάνουμε πράγματα”.

Η συνέντευξη που κατάφερε να πάρει η γνωστή παρουσιάστρια από την ηθοποιό, ήταν ίσως η πιο αληθινή συνέντευξη που της έχουν πάρει ποτέ, γεμάτη αποκαλύψεις και πολλές προσωπικές στιγμές, κάτι που είναι άλλωστε και ο στόχος όλων των εκπομπών των προσωπικών τοκ-σόου.

Βλέπετε, καλό είναι το… ξεσκόνισμα, σου χαρίζει άριστες δημόσιες σχέσεις, αλλά για τον τηλεθεατή ώρες – ώρες μπορεί να αποβεί και μοιραίο. Ποιος είπε άλλωστε πως δεν μπορείς να πεθάνεις σε αυτή την ζωή και από… βαρεμάρα;

Η Ναταλία Γερμανού όχι μόνο δεν εγκατέλειψε φέτος τα τηλεοπτικά όπλα – παρά το γεγονός ότι αρχικά η βραδινή εκπομπή της δεν τα κατάφερε να πατήσει για τα καλά το γκάζι στους πίνακες τηλεθέασης – αλλά προσπάθησε να εντοπίσει το τι ακριβώς φταίει και να προσαρμοστεί με τα νέα τηλεοπτικά δεδομένα στην ζωή της και τα κατάφερε, αποδεικνύοντας πως είναι… survivor στα δύσκολα και πως διαθέτει ανακλαστικά, αλλά και επαγγελματική ωριμότητα.

Το βράδυ πάει στην Ναταλία, μπορεί να το υποστηρίξει, οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα καθόταν έτσι απλά με σταυρωμένα χέρια κινδυνεύοντας να χάσει το τηλεοπτικό στοίχημα που έβαλε στην αρχή της σεζόν με τον εαυτό της με τόση λαχτάρα.

Read More

And More