Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας!

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τα ψώνια στα μαγαζιά της Αθήνας και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ευριπίδου για να κάνει κάποια ψώνια αλλά δεν ήταν μόνη. Στο πλευρό της ήταν ο Ματέο Παντζόπουλος. Εκεί, ψώνισαν μπαχαρικά αλλά και αλλαντικά.

Η παρουσιάστρια μόλις αντιλήφθηκε την τηλεοπτική κάμερα του Star άφησε τον Ματέο στο κατάστημα που ψώνιζε και έφυγε χωρίς να την αντιληφθεί κανείς. Μία ώρα αργότερα έφυγε και ο Ματέο με ττο αμάξι της παρουσιάστριας που ήταν παρκαρισμένο απ’ έξω.

Η Ελένη φορούσε ένα στράπλες μπλε φόρεμα και κρατούσε μοβ τσάντα ενώ ο Ματέο φορούσε μοβ μπλούζα και εκρού βερμούδα. Όλοι πίστευαν ότι το ζευγάρι κάνει τις διακοπές του σε κάποιο εξωτικό προορισμό, ωστόσο εκείνοι κάνουν βόλτες στο κέντρο της Αθήνας.

Στο μαγαζί με τα μπαχαρικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, Η Ελένη μιλούσε με τους υπαλλήλους κάνοντας τις σχετικές ερωτήσεις ενώ ο Ματέο μύριζε τα αρωματικά και τα βότανα. Έπειτα, γύρω στις 14:00 το μεσημέρι, βρέθηκαν σε ένα κατάστημα που πουλούσε εξοπλισμούς ξενοδοχείων.

Η εμφάνιση της τηλεοπτικής κάμερας όμως τους έφερε σε αμηχανία κι η όμορφη παρουσιάστρια εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση και συνεννοήθηκε με τον συνοδό της τηλεφωνικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η τρίτη κοινή έξοδος Ματέο και Ελένη για φέτος. Μετά τα ούζα στην Νέα Μάκρη, και το δείπνο σε γνωστό εστιατόριο, ήρθε η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Δες το βίντεο με τα ψώνια τους στην Ευριπίδου!

Read More

And More