Ν. Θεοδωρίδου – Θ. Τζιώτης: Χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέσης!

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Θεόφιλος Τζιώτης, σύμφωνα με το περιοδικό People δεν είναι πια μαζί. Ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα τον χωρισμό τους, ωστόσο οι ξεχωριστές τους εμφανίσεις έχουν δώσει τροφή για σχόλια που τους θέλουν χώρια.

”Είναι γεγονός ότι δεν είναι πια μαζί. Εκείνοι δεν θέλουν να συζητούν γι’αυτό, αλλά ξέρουμε καλά τι συμβαίνει εδώ και δύο μήνες. άλλωστε, τα υπονοούμενα και οι υπεκφυγές όταν ρωτάμε τον έναν για τον άλλον επιβεβαιώνουν ακόμα και αμήχανα από τη μεριά τους το γεγονός. Βέβαια, υπάρχουν αρκετά άτομα από τον κύκλο της Νατάσας που ξέρουν για το χωρισμό, αλλά δεν μιλούν γι’αυτό αφού εκείνη δεν θέλει να εκθέσει την προσωπική της ζωή”, αποκαλύπτουν στενοί φίλοι της Νατάσας και του Θεόφιλου στο περιοδικό People.

Πότε γνωρίστηκαν; ”Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων στην Κωνσταντινούπολη στις αρχές Ιουνίου 2009, δηλαδή λίγες ημέρες μετά το τέλος των εμφανίσεων της Νατάσας σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συμπάθησε πάρα πολύ ο ένας τον άλο από την πρώτη στιγμή. Συναντήθηκαν ξανά στην Αθήνα έπειτα από περίπου δέκα μέρες και αυτή η συμπάθεια εξελίχθηκε σε διακριτικό φλερτ. Από την αρχή και οι δύο τους συμφώνησαν ότι θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μην εκθέσουν τη σχέση τους που μόλις ξεκινούσε στα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό όμως είναι αναπόφευκτο όταν ο ένας από τους δύο είναι ένα πρόσωπο τόσο αναγνωρίσιμο”, εξηγεί άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Πώς είναι η ψυχολογία της Νατάσας μετά τον χωρισμό; ”Δείχνει να είναι καλά και λέει συχνά σε παλιούς της φίλους ότι είναι ξανά η παλιά Νατάσα που ήταν πάντα πολύ κοινωνική”, υποστηρίζει κοντινό της πρόσωπο.

Read More

And More