Τι φόρεσαν οι celebrities αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη…

Η μόδα της Άνοιξης έχει ήδη ξεκινήσει να πολιορκεί το ενδιαφέρον μας. Άλλωστε στην χώρα μας η καλοκαιρία είναι στοιχείο που μας επιτρέπει να φοράμε πιο ελαφριά χρώματα και υφάσματα ακόμη και τον χειμώνα. Οι γραμμές παραμένουν απλές κι αν εξαιρέσεις το άσπρο-μαύρο τα ζουμερά χρώματα κατακλύζουν την γκαρνταρόμπα μας.

Οι επώνυμες φίλες μας που είναι σαν κινούμενες βιτρίνες επιλέγουν τις νέες τάσεις στις εμφανίσεις τους και κάποιες από αυτές μας αρέσουν πολύ. Eμείς αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουμε το στιλ της Kate Moss. Εσύ; Ποια θα αναδείξεις ως την πιο καλοντυμένη;


Η Miranda Kerr με χρυσό ηριδίζων φόρεμα που το συνδύασε με κομψά γοβάκια με λουράκι στον αστράγαλο. Η Alexa Chung επέλεξε στράπλες πουά φόρεμα από την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου Chanel. Η Αnne Hathaway με φούξια σατέν τουαλέτα σε ίσια γραμμή του οίκου Prada.


H Blake Lively σε casual εμφάνιση με φόρεμα – πουλόβερ της Stella McCartney που το συνδύασε με καφέ καλσόν. Η τσάντα είναι Givenchy και το βραχιόλι της Hermes. Η Elisabeth Olsen συνδύασε το ροζ φόρεμα της με μαύρο παλτό και ankle boots και μας άρεσε πολύ. Η Heidi Klum βρέθηκε σε event με μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ του οίκου Michael Kors.


H Jessica Chastain με κομψό μαύρο φόρεμα και μπεζ γόβες του οίκου Christian Louboutin. H Jessica Alba με φόρεμα με μπορντό λουλούδια με την υπογραφή Louis Vuitton που το συνδύασε με μαύρο σκούρο οπάκ καλσόν και κομψές γόβες. Η Kim Kardashian επέλεξε το μπλε χρώμα στο σύνολο της με κοστούμι Stella McCartney.


Total black σύνολο έκανε η Κate Moss. Oλόσωμη φόρμα που τη συνδύασε με χρυσά φινετσάτα πέδιλα και μαύρο σακάκι. Η Poppy Delevingne κινήθηκε στις γκρι αποχρώσεις ενώ η Sarah Jessica Parker με κατακόκκινο στράπλες μακρύ φόρεμα με την υπογραφή Maison Martin Margiela μας άρεσε πολύ.

Read More

And More