Π. Αναστασοπούλου:Το νέο πρόσωπο του Alpha στο TLife!

Το πάνελ της νέας εκπομπής του Alpha “Clueless Genius” έχει “κλείσει”! Η τελική βασική τριάδα θα είναι η Κατερίνα Ζαρείφη, ο Γιώργος Χατζηπαύλου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός που έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, θα προσπαθεί από το φθινόπωρο να λύνει τους δύσκολους γρίφους, αυτοσχεδιάζοντας! Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε στο TL!fe ότι είναι πολύ χαρούμενη για την συμμετοχή της στο νέο παιχνίδι του καναλιού. Άλλωστε το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού είναι κάτι που σχετίζεται άμεσα με τη δουλειά της. “Στην ουσία, αυτό που στήνεται στο πάνελ, είναι κάτι σαν θεατρική ομάδα”, αναφέρει.

Στο “Clueless Genius”, οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε δύσκολες ερωτήσεις που αφορούν λέξεις της ελληνικής γλώσσας. Σε περίπτωση που δεν ξέρουν την απάντηση, θα πρέπει να σκεφτούν και να αυτοσχεδιάσουν.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, παράλληλα με το “Clueless Genius”, θα βρίσκεται στο θέατρο Μουσούρη στην παράσταση “Μαύρη κωμωδία”, που θα σκηνοθετεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Read More

And More