Τελευταία και… καταιδρωμένα έρχονται τελικά τα “Ρεκόρ Γκίνες” στο Mega !

Τι κι αν βρισκόμαστε πια κοντά στην… δύση της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς; Τι κι αν μας χωρίζουν μόλις δύο μήνες πριν πέσει παραδοσιακά η αυλαία της σεζόν 2010-2011; Στο Mega μάλλον σκέφτηκαν πως… ποτέ δεν είναι αργά για πρεμιέρες και έτσι μία ανάσα πριν κατεβάσουν ρολά λόγω θέρους, είπαν να την κάνουν την ανατροπή και να πουν το “ναι” σε μία ανοιξιάτικη πρεμιέρα.

Ετσι, απο εκεί που δεν το περίμενε πια κανείς ή μάλλον σχεδόν κανείς, να βγει φέτος στον αέρα το γνωστό σόου του καναλιού με τα “Ρεκόρ Γκίνες” – έχουμε φτάσει αισίως Μάιο, βλέπετε – οι Megaλικοί κάνουν την ανατροπή και όχι τον νέο κύκλο επεισοδίων των “Ρεκόρ Γκίνες” δεν τον βάζουν στο συρτάρι, ούτε τον κρατούν… κάβα για του χρόνου.

Το “Guinness World Records Show” θα κάνει το ντεμπούτο στους δέκτες μας την πρώτη εβδομάδα του Μαίου και συγκεκριμένα Πέμπτη στις 11.00 το βράδυ και όλοι εκεί στο κανάλι της Μεσογείων θέλουν να πιστεύουν, πως οι τηλεθεατές θα μείνουν και φέτος πιστοί στο εβδομαδιαίο τους ραντεβού με το… θέαμα και τα… παράξενα όλου του κόσμου.

Oι φετινοί οικοδεσπότες του σόου, είναι οι Λορέντζο Καριέρε, Γιώργος Λιανός και Κώστας Φραγκολιάς, οι οποίοι μας… υπόσχονται πως δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας με αυτά που θα μας παρουσιάσουν.

Στο «Guinness World Record Show» θα παρακολουθήσουμε απίστευτες ιστορίες και κατορθώματα ξεχωριστών ανθρώπων με ιδιαίτερες ικανότητες, που ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν το ρεκόρ τους ή να διεκδικήσουν μια θέση στο διάσημο βιβλίο ξεπερνώντας τον εαυτό τους.

Εκτός από τα ρεκόρ, όμως, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και μοναδικές βόλτες με ξεναγούς τους τρεις παρουσιαστές στη Ρώμη και να θαυμάσουμε τις ομορφιές και τα μνημεία της αιώνιας πόλης !

Read More

And More