Πλάκα κάνεις… Ο Σάββας και ηθοποιός ;

Τελικά εκτός από χιούμορ, μάλλον φαίνεται πως έχει και τόλμη και η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο… τολμών νικά ! Ο λόγος ; Ο λόγος για τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος όχι αυτή την φορά δεν κάνει καθόλου πλάκα… Ισα-ίσα, ο Σάββας έχει πάρει τόσο στα σοβαρά την νέα του τηλεοπτική αποστολή, όσο σοβαρά έχει πάρει λίγα πράγματα μέχρι τώρα στην επαγγελματική ζωή του !

Ο νεαρός παρουσιαστής αποφάσισε να δοκιμάσει την τηλεοπτική του τύχη και σαν ηθοποιός ! Βλέπετε, την πρώτη απόπειρα την είχε κάνει πέρσι στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, “Κάρμα” και απ ΄ότι φαίνεται γλυκάθηκε και έτσι αποφάσισε να επιστρέψει και πάλι στον τόπο του εγκλήματος. Με την καλή έννοια πάντα.

Αποτέλεσμα; Ο Σάββας είπε να δοκιμάσει για ακόμα μία φορά για το αν το έχει το… υποκριτικό (άλλωστε σε τέτοιες εποχές καλό είναι κανείς να διαθέτει πολλές εναλλακτικές, κυρίως αν κινείται στον χόρο της εγχώριας σόου-μπιζ) και είπε το “ναι” στην πρόσκληση των Αντεννικών, να εμφανιστεί εκτάκτως, στον νέο κύκλο επεισοδίων της Internetικής σειράς τους , “The Flatmates”, η οποία σημειώνει μεγάλο… μπατακλάν στο WebTV του καναλιού του Αμαρουσίου και έτσι από αυτή την εβδομάδα επιστρέφει με ολοκαίνουργια επεισόδια και συγκεκριμένα με τον τρίτο κύκλο επεισοδίων της.

Ετσι για την ιστορία να αναφέρουμε, πως σε αυτό τον τρίτο κύκλο θα δούμε και πάλι την Έλενα (Ιωάννα Ντάλιου), τον Αλέξανδρο (Παναγιώτης Βασιλόπουλος), την Αθηνά (Έφη Κόντα), τον Πάνο (Γιώργος Αναγιωτός) και όλους τους υπόλοιπους συγκατοίκους στην τρέλα της 20something καθημερινότητάς τους, μεταξύ σπιτιών, πανεπιστημίων και γραφείων… Θα ζήσουν απρόσμενες εξελίξεις στην πολύπλοκη ζωή τους. Νέα πρόσωπα θα τους αναστατώσουν, καινούριοι έρωτες θα προκύψουν, η ξέγνοιαστη φοιτητική ζωή θα δώσει την θέση της στην σκληρή πραγματικότητα του «έξω κόσμου» και οι καινούριες εμπειρίες θα εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη πέρα από εκεί που αντέχουν οι νεαροί φοιτητές Flatmates !

Read More

And More