Το “That’ s life” του Alter αλλάζει χέρια !

Την ώρα που όλα τα υπόλοιπα κανάλια σταματούν, το Alter… συνεχίζει ! Με άλλα λόγια; Μπορεί όλα τα κανάλια να έχουν ρίξει αυλαία, όμως, το κανάλι του Περιστερίου θα συνεχίσει να βρίσκεται στις τηλεοπτικές επάλξεις κανονικά, όλο το καλοκαίρι.

Στην προσπάθειά τους οι υπεύθυνοι του Alter να κερδίσουν τον χαμένο τηλεοπτικό χρόνο, αποφάσισαν αυτό το καλοκαίρι, οι εκπομπές τους να μην πάνε… διακοπές και να παραμείνουν κανονικά στον αέρα με ζωντανό πρόγραμμα.

Ομως, αυτό δεν σημαίνει πως διακοπές δεν θα πάνε και οι παρουσιαστές τους. Ετσι, μετά το “Μπλα-Μπλα” που η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα αποχωρήσει για να κάνει τα μπανάκια της και την σκυτάλη θα πάρει η Ελένη Φωτοπούλου, αλλαγή…φρουράς θα έχουμε και στο “That’ s Life”.

Το απογευματινό life-style μαγκαζίνο του καναλιού θα είναι στον αέρα, μόνο που ο Νίκος Παρτσώλης θα ανήκει στους τυχερούς που θα μπορέσουν να ξεκουραστούν, οπότε και στο τιμόνι της εκπομπής θα δούμε ένα νέο πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον Δημήτρη Σαράντο, τον οποίο φέτος θα τον φάει η δουλειά.

Και αυτό γιατί σας το λέω; Γιατί κάθε μεσημέρι όλο τον Αύγουστο θα τον βλέπουμε στο πάνελ του “Μπλα-Μπλα”, το οποίο θα μεταδίδεται 12.30 το μεσημέρι μέχρι και τις 2.00, αλλά και το απόγευμα στο “That’ s Life”.

Read More

And More