Ελ. Μελέτη: Μάντεψε τι φορούσε από κάτω στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων! Φωτογραφίες

Μπορείς να μαντέψεις τι φορούσε η Ελεονώρα για να συμπληρώσει το κομψό της σακάκι στο χτεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star; Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο Twitter!

Η λαμπερή Ελεονώρα Μελέτη έχει κάνει πολλές φορές την έκπληξη με τις στιλιστικές της επιλογές στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Αυτή τη φορά όμως η έκπληξη ήταν μάλλον χιουμοριστική και την έκανε η ίδια με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter.

H παραπάνω, ήταν η καθ’ όλα αυστηρή και εντυπωσιακή εμφάνιση της παρουσιάστριας στην κάμερα, στον αέρα του κεντρικού δελτίου. Τι γινόταν όμως κάτω από το τραπέζι, όπου η κάμερα δεν φτάνει;

/

Αυτή η αθλητική φόρμα και τα sneakers συμπλήρωναν το…. ταγιέρ της Ελεονώρας όσην ώρα εκφωνούσε το δελτίο! Διότι κάθε παρουσιάστρια έχει δικαίωμα στην άνεση! Μάλιστα η Ελεονώρα ζήτησε χαριτολογώντας και την άποψη των followers της στο Twitter αν πάει η φόρμα με το σακάκι!

/
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που το κάνει! Πριν λίγο καιρό είχε “ανεβάσει” παρόμοια φωτογραφία με έναν ακόμη πιο αστείο και… καλοκαιρινό συνδυασμό του αυστηρού σακακιού με τζιν σορτσάκι και αθλητικά!

Ενώ μετά, έδειξε και την… απορία της για όσα έλεγε ο συνάδελφός της αθλητικός συντάκτης και δεν τα καταλάβαινε…

Read More

And More