Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγος του Πέτρου Τατσόπουλου!

Ποια είναι η γοητευτική σύζυγος που “κρύβεται” πίσω από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο; Η Ελένη Νικολαΐδου αποκαλύπτεται και δηλώνει στο πλευρό του συζύγου της!

/

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, μετά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του βουλευτή, εκείνος και η σύζυγός του εθεάθησαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος να επιστρέφουν μαζί από επαγγελματικό ταξίδι του Πέτρου Τατσόπουλου στην Ελβετία.

/

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας δίνει στη δημοσιότητα μια φωτογραφία με νόημα αφού η κυρία Νικολαΐδου δεν συνηθίζει να φωτογραφίζεται. Το πρώτο Θέμα όμως τη συνέλαβε πίσω από το σύζυγό της στο Ελ. Βενιζέλος, δηλώνοντας έτσι στο πλευρό του συζύγου της παρά τις ατυχείς δηλώσεις του.

/

Η σχέση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με την επιτυχημένη δικηγόρο ξεκινά το 2000. Το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί το δίσεκτο 2004, με πολιτικό γάμο λόγω των πεποιθήσεων του συγγραφέα και τέσσερα χρόνια αργότερα έρχεται στον κόσμο η κόρη τους. Για τον Πέτρο Τατσόπουλο είναι το δεύτερο παιδί του, αφού έχει ήδη έναν 19χρονο γιο από τον προηγούμενο γάμο του με την ηθοποιό, Άννυ Λούλου. Η κυρία Νικολαΐδου αποφεύγει τις φωτογραφήσεις με εξαίρεση μια κοινή τους φωτογράφιση για το περιοδικό Big Fish με θέμα “Ζευγάρια που παραμένουν ακόμη ερωτευμένα”.

/

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο βουλευτής παλιότερα η γοητευτική δικηγόρος ήταν αυτό που χρειαζόταν για να αλλάξει ολοκληρωτικά τρόπο ζωής. “Η Ελένη ήταν ο λόγος που έπαψα να είμαι άστατος” δήλωνε με νόημα για τη γυναίκα της ζωής του.
Μιλώντας στο Γιώργο Παπαδάκη ο Πέτρος Τατσόπουλος παραδέχτηκε ότι “προφανώς ένιωσε άσχημα η σύζυγός μου” αναφερόμενος στο σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, όμως η κοινή τους εμφάνιση στο αεροδρόμιο μαρτυρά ότι η κυρία Νικολαΐδου είναι στο πλευρό του συζύγου της.

Read More

And More