“Shark”… Ερχεται ολοκαίνουργια σειρά, απόψε στον ΑΝΤ1 !

Μένουν πιστοί στην τηλεοπτική συνταγή του “Prime Series” οι Αντεννικοί και έτσι μετά την σειρά “Dirt”, η οποία δεν τα κατάφερε να συγκηνίσει ιδιαίτερα τους τηλεθεατές που μένουν μπροστά απο τους δέκτες τους μέχρι αργά το βράδυ, ρίχνουν στην τηλεοπτική μάχη την πασίγνωστη δικαστική σειρά ,”Shark”, η οποία έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Κεντρικός ήρωας της σειράς, είναι ο μεγαλοδικηγόρος Σεμπάστιαν Σταρκ, ο οποίος φημίζεται για τις αθωώσεις των πελατών του, που είναι συνήθως πλούσιοι και ένοχοι… Μέχρι τη στιγμή που ένα γεγονός θα τον κάνει να αλλάξει στρατόπεδο και να περάσει στο ρόλο του εισαγγελέα…

Αυτό είναι το κεντρικό στόρι της περιπετειώδους σειράς που κάνει πρεμιέρα τα μεσάνυχτα και θα μας… ξενυχτάει από Τρίτη μέχρι και Παρασκευή.
Ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Γουντς («Καζίνο») , λοιπόν, ενσαρκώνει με τον γνωστό δυναμισμό αλλά και το πηγαίο χιούμορ του τον κυνικό κεντρικό ήρωα. Πλαισιωμένος από μια ομάδα άπειρων μα ικανών δικηγόρων, ο Σταρκ ‘προβάρει’ την εξέλιξη της κάθε υπόθεσης που αναλαμβάνει σε μια ‘δικαστική αίθουσα’ που έχει στήσει στο υπόγειο του σπιτιού του.

Στόχος του κάθε φορά είναι να κλείσει στη φυλακή ανθρώπους σαν εκείνους που κατάφερνε άλλοτε να απαλλάσσει από κάθε κατηγορία, μιας και έχει αποφασίσει κανένας εγκληματίας να μην την γλιτώνει από τα… δόντια του !

Read More

And More