Όλα όσα έγιναν στην συναυλία των Red Hot Chili Peppers! Το TLIFE ήταν εκεί

Όταν ένα τόσο μεγάλο συγκρότημα σαν τους Red Hot Chili Peppers έρχεται στην Ελλάδα, σίγουρα είναι σπουδαίο. Μια τέτοια συναυλία δεν μπορεί παρά να αποτελεί μοναδική εμπειρία για όσους την ευκαιρία να είναι εκεί. Εγώ ήμουν από τους τυχερές που βρέθηκα εκεί για το TLIFE. Η χθεσινή βραδιά στο ΟΑΚΑ ήταν εμπειρία!

Οι θαυμαστές του συγκροτήματος περίμεναν αυτή τη στιγμή από την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι έρχονται στην Αθήνα. Δεν μπορώ να σου πω ότι ήμουν από αυτούς που άκουγα από παιδί RHCP και θαύμαζα τα σόλο του Flea ή την τρέλα του Anthony στη σκηνή, όμως μπορώ να σου πω ότι μετά την συναυλία θα γίνω…

Η χειρόγραφη playlist τους επάνω στη σκηνή του OAKA

Για τους απαιτητικούς και τους έμπειρους, υπήρχαν πολλά θέματα που είχαν να κάνουν με την ποιότητα του ήχου, την διάρκεια του live και διάφορα τεχνικά ζητήματα. Υπήρξαν πολλά αρνητικά σχόλια από πολλούς ενώ το twitter γέμισε από παράπονα!

Κόλλησα όταν είδα τα μέλη του συγκροτήματος, o τραγουδιστής και ο μπασίστας γυμνοί από την μέση και πάνω, να «χτυπιούνται» σαν τρελοί στη σκηνή. Ο Flea, κάποια στιγμή, περπάτησε στη σκηνή με τα… χέρια!

Μα που την βρίσκουν όλη αυτή την ενέργεια σκεφτόμουν και τελικά έπαιρνα την απάντηση όταν γυρνούσα το βλέμμα μου στην αρένα. Μπορεί να είχε και 100 βαθμούς Κελσίου εκεί μέσα! Σοβαρά. Από πολύ νωρίς ο κόσμος γέμιζε το κέντρο του σταδίου και λίγο πριν βγουν στη σκηνή οι Red Hot Chili Peppers δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις, είχαν γίνει ένα…

Ο Chad, ο ντράμερ της μπάντας στο κλείσιμο κατέβηκε στον κόσμο και έπιασε τα χέρια των παιδιών που ήταν στην πρώτη σειρά. Ποιος ξέρει από τι ώρα είχαν φτάσει στο γήπεδο για να καταφέρουν να είναι σε αυτή τη θέση. Αφού πέταξε τις μπαγκέτες τους στους fans, έτσι για να έχουν κάτι ακόμα να θυμούνται, ευχαρίστησε και αυτός το κοινό και έφυγε. Τα φώτα της σκηνής έσβησαν…

Αυτό που μου έμεινε φεύγοντας ήταν μία χαρά! Σαν αυτή που είχε λίγο πριν ένα κοριτσάκι που θα ήταν δεν θα ήταν 7 χρονών και καθόταν ακριβώς μπροστά μου. Ροκάδες γονείς; Πάντως η κόρη ρόκαρε!

Με μια αίσθηση ευχαρίστησης λοιπόν έφυγα από το ΟΑΚΑ και είμαι σίγουρη πως η συναυλία θα μείνει αξέχαστη και στους Red Hot Chili Peppers. Το είπαν άλλωστε και κλείνοντας. Και μην μου πεις τα ίδια λένε σε όλα τα live γιατί σαν το χθεσινό κοινό δεν θα βρουν…

Ένα ακόμα πράγμα που μου άρεσε ήταν η ειδική θέση που υπήρχε στο γήπεδο για τα άτομα που κινούνται με αναπηρικό καροτσάκι!

Φυσικά, να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε την Σάννυ Χατζηαργύρη και τους Sunny Side of the Razor που άνοιξαν την συναυλία και ενθουσίασαν το κοινό που ήταν στο στάδιο για να δώσουν στη συνέχεια την σκυτάλη στους ΑΑΑΚ.

Δες κάποιες φωτογραφίες του γνωστού φωτογράφου και σκηνοθέτη, Θωμά Χρυσοχοΐδη, που δεν κρύβει την τρέλα του και την αγάπη του για τη μουσική.

Ζήσε κι εσύ την ατμόσφαιρα της βραδιάς μέσα από τα βίντεο του TLIFE:

Δες εδώ κι άλλα βίντεο από τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers Στο ΟΑΚΑ!

Read More

And More