Χωρίς τέλος ο Γολγοθάς των πολιτών – Νέες απεργίες σε όλα τα ΜΜΜ!

Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων αρχίζει την Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου, και θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, 21, με στάσεις εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα. Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, πριν καλά – καλά κλείσει 24ωρο από την ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου στη βουλή, το οποίο είναι πλέον νόμος του κράτους.

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ αποφάσισαν το απόγευμα, στη διάρκεια της Γενικής τους Συνέλευσης, απεργιακές κινητοποιήσεις έως το τέλος του μήνα.

Την Τετάρτη 23, τα λεωφορεία, όπως και όλα τα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θα ακινητοποιηθούν, καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική 24ωρη απεργία, που έχουν εξαγγείλει οι δύο κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Αλλά και πάλι οι κινητοποιήσεις, δεν θα σταματήσουν, καθώς την Παρασκευή 25, θα πραγματοποιηθεί νέα στάση εργασίας 11 με 16:30. Τις ίδιες ώρες θα ακινητοποιηθούν τη Δευτέρα 28 του μήνα, όλα τα ΜΜΜ, καθώς οι εργαζόμενοι από όλα τα μέσα θα πραγματοποιήσουν κοινή γενική συνέλευση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Δες το βίντεο:

Read More

And More