Στο φως μυστικό στρατιωτικό υλικό με μαρτυρίες για UFO!

Αναταραχή προκαλεί η κυκλοφορία μιας κασέτας του στρατού με υλικό που μιλά για UFO! Ο λόγος για τις μαρτυρίες των πιλότων της βάσης Bentwaters US Air Force στην Αγγλία, οι οποίες έχουν καταγραψει τις μαρτυρίοες των στρατιωτικών που είδαν την κόκκινη λάμψη στον ουρανό.

Μέσα στην κασέτα ακούγονται οι φωνές κάποιων στατιωτικών που είδαν ένα περίεργο κόκκινο φως στον ουρανό, να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται, παράγοντας μια μορφή ενέργειας. “Τι συμβαίνει” ακούγεται να ρωτά κάποιος από τους στρατιωτικούς, μ’ ένα άλλο να του απαντά: “Δεν ξέρουμε. Αναμφίβολα, υπάρχει ένα κόκκινο φως και ε΄ναι πολύ περίεργο”.
Ακόμη, ο ίδιος αφού πήρε την εντολή να κλείσει τα φώτα του αεροσκάφους του, αναφέρει το εξής: “Συνεχίζω να βλέπω το κόκκινο φως. Είναι τόσο φωτεινό που σχεδόν σου καίει τα μάτια, όταν το κοιτάζεις”. Τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα ανοίκουν σε υλικό που έχει στο αρχείο του η στρατιωτική βάση και μέρος του οποίου κυκλοφόρησε πρόσφατα. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει δωθεί κάποια επίσημη απάντηση, όσον αφορά την εξήγηση αυτού του παράξενου φαινομένου…

Δες το video ντοκουμέντο:

Read More

And More