Κάνε chat και εσύ με τον πρωθυπουργό μέσω facebook!

O πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, εκμεταλλεύεται τη δύναμη της τεχνολογίας και συγκεκριμένα του facebook για να βρεθεί πιο κοντά στους νέους και να συνομιλήσει μαζί του. Το event -όπως το ονόμασε ο πρόεδρος- θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι και θα μπορέσεις κι εσύ να συμμετάσχεις κάνοντας κλικ εδώ.

O τίτλος της εκδήλωσης (event) είναι: “Οι νέοι και η κρίση. Είναι στο χέρι μας να φτιάξουμε την Ελλάδα που θέλουμε” και μέσα από εκεί ο κύριος Παπανδρέου θα δεχθεί τα ερωτήματα από τους χρήστες. Θα αναζητήσει μαζί τους λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις σπουδές τους, την εργασία τους, την οικογένειά τους, την καθημερινότητά τους, την προσπάθειά τους να ενταχθούν στην παραγωγή.

Όσοι θέλουν να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους μέσα από το Twitter τότε το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να γράψουν την ερώτηση τους στο status προσθέτοντας απλά το #GreekPmLive! Οι ερωτήσεις θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.

Όλες οι απαντήσεις του πρωθυπουργού, θα δοθούν μέσα από livestream του government.gov.gr στις 15:00 το μεσημέρι, ενώ όποιος το επιθυμεί μπορεί να α αναμεταδώσει τη συζήτηση από το site ή το blog του.

Πέρα από τις ερωτήσεις που θα αποστείλουν οι πολίτες, ο πρωθυπουργός θα δεχτεί ερωτήσεις από νέους από διάφορους χώρους της Νεολαίας, από πολλές και διαφορετικές επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες, οι οποίοι είτε είχαν επικοινωνήσει με mail στον προσωπικό κόμβο του πρωθυπουργού είτε έχουν προταθεί από τους αρμόδιους φορείς (άνεργοι, νέες μητέρες κ.α.).

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς, Γιάννος Λιβανός, ενώ θα συμμετέχουν επίσης, ο διοικητής του ΟΑΕΔ, Ηλίας Κικίλιας, ο ειδικός γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού, Αντώνης Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητος, Φίλιππος Λέτζας και ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Νεολαίας, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Μπορείς να δεις τη συνομιλία και live από το NewsIt.gr

Read More

And More