Καλοκαιρινές προσφορές AROXOL… και στείλε τα έντομα και το κουνούπι Τίγρης διακοπές!

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που φημίζεται για το μακρύ και ζεστό καλοκαίρι της. Πέρα όμως από τουρίστες προσελκύει και κάποιους ενοχλητικούς επισκέπτες όπως τα έντομα! Και μάλιστα κάποια με πολύ… ζωώδη ένστικτα!

Όπως το κουνούπι Τίγρης, το οποίο τον τελευταίο καιρό, μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς μπορεί να μεταφέρει σοβαρές ασθένειες. Το κουνούπι Τίγρης, που προέρχεται από τη Νοτιανατολική Ασία «φωλιάζει» και αναπαράγεται σε μέρη με υγρασία. Τα αυγά του σε αυτές τις υγρές κρυψώνες είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά ενώ το ίδιο, σε αντίθεση με τα κλασικά κουνούπια, είναι ιδιαίτερα επιθετικό την ημέρα!

Τα καλά νέα είναι, όμως, πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε! Αρκεί να χρησιμοποιούμε εντομοαπωθητικά και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μαζί μας σε αυτήν την 24ωρη …μάχη είναι για άλλη μία χρονιά το AROXOL που παραμένει η Νο 1 επιλογή των Ελλήνων στα προϊόντα κατά των εντόμων και μάλιστα με ανανεωμένες προσφορές και τιμές που δεν …τσιμπάνε!

Για να είμαστε σίγουροι, λοιπόν, ότι όλα τα έντομα και το κουνούπι Τίγρης δεν θα θέλουν ούτε να πλησιάσουν επιλέγουμε AROXOL μέρα –νύχτα!

Αν ωστόσο, αναζητάτε ακόμα πιο φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον προϊόντα με την ίδια όμως αποτελεσματικότητα, εμπιστευθείτε τα AROXOL Earth Choice με φυσικές πυρεθρίνες. Θα τα βρείτε σε ταμπλέτες, εντομοκτόνα, κατσαριδοκτόνα και spiral!

Read More

And More