Μαχαίρι στον “Πόλεμο των άστρων” ;

Ακόμα μία ελληνική σειρά φαίνεται πως θα έχει την τηλεοπτική μοίρα που είχε το “Κάρμα” ! Και γιατί σας το λέω αυτό ; Γιατί ενώ είχε αποφασιστεί πως η ελληνική σειρά ,”Ο Πόλεμος των άστρων” , θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και του χρόνου, αίφνης …ξεαποφασίστηκε !

Πως γινόταν με το “Κάρμα” που την μία εβδομάδα υποτίθεται πως θα πήγαινε και για δεύτερη χρονιά και την επόμενη άλλαζαν τα πλάνα ,μέχρι που το έφαγε οριστικά η ..μαρμάγκα ; Ε, αυτό ακριβώς !

Τελικά λέει ο “Πόλεμος τω άστρων” ,όχι δεν θα πάει και του χρόνου… Τελικά λέει η συγκεκριμένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 θα μας το κουνήσει το μαντήλι και θα περάσει στην τηλεοπτική ιστορία. Και αυτό γιατί ; Λόγω …κρίσης και τρελών εκπτώσεων που έχουν πέσει στον προυπολογισμό του ΑΝΤ1 όσο αφορά στο κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Αποτέλεσμα; Απο εκεί που όλοι οι συντελεστές της σειράς ήταν ξένοιαστοι για του χρόνου πως θα έχουν δουλειά ,αίφνης μένουν μετέωροι και η αλήθεια είναι πως είναι πραγματικά λυπηρό αυτό που συμβαίνει γενικότερα στα κανάλια. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν δηλαδή τους ανθρώπους και τις δουλειές…Τους αντιμετωίζουν σαν φορεμένα πουκάμισα και το βασικότερο; Τους αλλάζουν σαν τα πουκάμισα.

Αναμφισβήτητα η κατακόρυφη μείωση της μυθοπλασίας και το …μούχτισμα των τηλεοπτικών προγραμμάτων απο ριάλιτι της συμφοράς μπορεί να συμφέρει πρισσότερο ,όμως, σίγουρα στο τέλος δεν θα τους βγει σε καλό.

Read More

And More