Πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο η πρώτη πανσέληνος του 2013

Στις 27 Ιανουαρίου το πρωί, στις 6.38, πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος του 2013 στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα, που αναμένεται να δημιουργήσει συναισθηματικές εξάρσεις, καθώς ο Λέοντας αντιπροσωπεύει την καρδιά και τις αισθηματικές υποθέσεις!

Το γεγονός ότι η Πανσέληνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τις σχέσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα και που η πορεία τους κρέμεται από μια κλωστή. Θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τις τέχνες αλλά και τα οικονομικά, θα μας απασχολήσουν το επόμενο δεκαπενθήμερο και θα υποστούν σημαντικές αλλαγές. Ευτυχώς, οι θετικές γωνίες που σχηματίζουν ο Δίας και ο Ουρανός με την Πανσέληνο, θα αποδειχθούν «σωτήριες» και θα φέρουν – έστω και την τελευταία στιγμή – την ιδανική λύση σε προβλήματα που διαιωνίζονται.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την επερχόμενη Πανσέληνο είναι τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Τοξότες, Λέοντες) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 Ιανουαρίου είναι εξαιρετικά θετική για σένα, καθώς θα σου δώσει τη δυνατότητα να «τακτοποιήσεις» επιτέλους την προσωπική σου ζωή. Μετά από αρκετά διλήμματα και έντονη αναποφασιστικότητα, ήρθε πια η ώρα να αναλύσεις τα συναισθήματά σου καθώς και κάποια πρόσφατα γεγονότα και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Έτσι, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα ακολουθήσεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου και είναι πολύ πιθανό να κάνεις το μεγάλο βήμα και να εγκαταλείψεις μια για πάντα την εργένικη ζωή. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια σχέση που εξαρχής θα φανεί ότι είναι ιδανική και γρήγορα θα εξελιχθεί σοβαρά. Ευχάριστα γεγονότα αναμένονται επίσης στο οικογενειακό σου περιβάλλον, αλλά και στη δουλειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Στις 27 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξουν αλλαγές στο σπίτι σου και είναι πολύ πιθανό να βρεις ένα καινούριο διαμέρισμα ή ένα νέο τόπο διαμονής που μπορεί ακόμα και να είναι έξω από τα σύνορα της χώρας σου. Η ενασχόλησή σου με αυτές τις δραστηριότητες θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σου και παράλληλα θα βελτιώσει με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην αγνοήσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σου, και να προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις κάποιες απαιτήσεις του, ώστε να μην διαταραχθεί το αρμονικό κλίμα που επικρατεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 Ιανουαρίου πρόκειται να επηρεάσει θετικά τον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου και να σε κάνει περισσότερο δημοφιλή και αγαπητό στις παρέες σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, αναμένεται πολύ δραστήριο για το ζώδιό σου, αφού οι υποχρεώσεις σου θα είναι αυξημένες και παράλληλα η ανάγκη σου να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχεις να δεις καιρό θα σε ωθήσει να κάνεις κάποια σύντομα ταξίδια, προκειμένου να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην το παρακάνεις, γιατί το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με την Πανσέληνο μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία σου. Από την άλλη η θετική γωνία του Δία που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, θα ανανεώσει τη σχέση σου με τον σύντροφό σου ή θα σου φέρει μια καινούργια σχέση, αν είσαι ελεύθερος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 Ιανουαρίου ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σου, ο οποίος θα υποστεί αρκετές αλλαγές το επόμενο δεκαπενθήμερο. Έτσι κι αλλιώς, βρίσκεσαι σε μια φάση που κάνεις ξεκαθαρίσματα προκειμένου να σταματήσεις τις διαρροές και να μειώσεις τις απώλειες και μέσα στα πλαίσια αυτής της αναδιοργάνωσης, θα πρέπει να κάνεις περικοπές και από δραστηριότητες που σου δίνουν χαρά. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση όμως, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, αφού θα βρεις τρόπο να τις αντικαταστήσεις και θα βγεις διπλά ωφελημένος. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στον επαγγελματικό τομέα, και είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να βρεις δεύτερη δουλειά ή να αποκτήσεις μια δεύτερη πηγή εσόδων με λίγη προσωπική εργασία και πολύ ενδιαφέρουσες αποδοχές.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 27 Ιανουαρίου στο δικό σου ζώδιο, σηματοδοτεί την κατάλληλη στιγμή να αναδείξεις τα ταλέντα σου, να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου και να διατυπώσεις τις ιδέες σου που θα έχουν μεγάλη απήχηση στους γύρω σου. Οι αλλαγές που θα κάνεις μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα είναι εμφανείς όχι μόνο στην προσωπική σου εμφάνιση αλλά και στη συμπεριφορά σου ή ακόμα και στον τρόπο με τον οποίο επιδιώκεις και κατακτάς την επιτυχία. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις ωστόσο είναι να μην αμελήσεις κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις σου που μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου προσφέρει σημαντική βοήθεια και υποστήριξη, και καλό θα είναι να δίνεις «βαρύτητα» ακόμα και στις νέες γνωριμίες που μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 27 Ιανουαρίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ίσως σε ωθήσει να «απομονωθείς» για λίγο από το προσκήνιο και να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση προκειμένου να ανιχνεύσεις τις πραγματικές επιθυμίες σου. Η μοναξιά που σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς την δημιουργικότητά σου και να επεξεργαστείς τα σχέδιά σου, μπορεί να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα τον επόμενο μήνα, γι’ αυτό ίσως αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην χάραξη της στρατηγικής σου. Η θετική όψη του Δία από τον τομέα της καριέρας σου, μπορεί να σε προωθήσει σε μια ανώτερη θέση και να σου εξασφαλίσει την προβολή που σου αξίζει.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 27 Ιανουαρίου ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με τους φίλους σου, τους στόχους σου και τα όνειρά σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να εξασφαλίσεις την εύνοια σημαντικών ανθρώπων που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Παρόλο που η βελτίωση της κοινωνικής σου θέσης είναι σίγουρη, καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε «λαδώματα» και «μίζες» που, εκτός του ότι θα σου κοστίσουν, μπορεί να μην φέρουν και τα αποτελέσματα που θέλεις. Εύνοια υπάρχει στην προσωπική σου ζωή όπου η σχέση σου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα έχει άριστες προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος σχηματίζεται στις 27 Ιανουαρίου, στον τομέα της καριέρας σου και σηματοδοτεί τη στιγμή κατά την οποία οι στόχοι σου και τα οράματά σου για μια επαγγελματική διάκριση επιτέλους θα πραγματοποιηθούν. Φυσικά η αρνητική συμμετοχή του Κρόνου από το δικό σου ζώδιο, απαιτεί να έχεις ήδη προετοιμάσει το έδαφος, να έχεις αποδείξει ότι έχεις τα προσόντα να τα καταφέρεις και να έχεις εργαστεί με μεγάλο πάθος μέχρι τώρα. Αν όλα αυτά έχουν συμβεί, τότε μπορείς να περιμένεις την ανταμοιβή που σου αξίζει. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μια περίοδο που αναζητάς μια καινούργια εργασία, ίσως οι παλιές γνωριμίες σου ή ένα καλό βιογραφικό, σου εξασφαλίσουν κάτι πολύ ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 Ιανουαρίου στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα, θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετική για σένα, αφού σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Δία. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα δεις τους στόχους σου να πραγματοποιούνται αλλά και την προσωπική σου ζωή να παίρνει την τροπή που επιθυμείς. Αν καταφέρεις να προγραμματίσεις ένα ταξίδι -έστω και σύντομο- μαζί με τον σύντροφό σου, θα αποδειχθεί εξαιρετικό, αφού θα τονώσει τη σχέση σας. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία που θα προκύψει κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης, θα σε καλύψει όχι μόνο συναισθηματικά αλλά και πνευματικά. Τέλος, όσοι Τοξότες σκέφτονται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό είτε για ψυχαγωγικούς λόγους είτε για επιμορφωτικούς, θα περάσουν πολύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σηματοδοτεί αλλαγές στα οικονομικά σου αλλά και στην ερωτική σου ζωή. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να ρυθμίσεις εκ νέου οφειλές και υποχρεώσεις σου προς τρίτους, ώστε να μπορέσεις να τις αποπληρώσεις σιγά-σιγά. Αν δεν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες, ίσως επενδύσεις χρόνο και χρήμα σε μια επένδυση που θα αποδειχθεί αρκετά κερδοφόρα στο μέλλον. Αλλαγές θα υπάρξουν και στην ερωτική σου ζωή όπου αν είσαι ελεύθερος μπορεί να υποκύψεις σε διάφορους πειρασμούς που σε περιτριγυρίζουν, μέχρι να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Τέλος, αν είσαι δεσμευμένος καλό θα είναι να μην υποπέσεις σε παράνομους δεσμούς που μπορεί να αποκαλυφθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος στις 27 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στο πολικό ζώδιο του Λέοντα και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που αφορά στις σχέσεις σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να επανεξετάσεις τις σχέσεις σου με κάποια άτομα και ίσως ακόμα και να αποκοπείς οριστικά από όσα σε επηρεάζουν αρνητικά. Υπάρχουν πρόσωπα – κυρίως μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον – που σε φθονούν και που επιτέλους οι συνθήκες θα τα αναγκάσουν να βγάλουν στην επιφάνεια το πραγματικό τους πρόσωπο, το οποίο δεν θα σου αρέσει καθόλου. Παρόλο που μπορεί να απογοητευτείς, ίσως είναι καλύτερα να ξέρεις πού βαδίζεις, παρά να «επενδύεις» σε άτομα που δεν αξίζουν. Αντίθετα, στην προσωπική σου ζωή, ο σύντροφός σου ή μια νέα σχέση που θα δημιουργήσεις, αν είσαι ελεύθερος, θα φροντίσουν να μη σου λείψει τίποτα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 27 Ιανουαρίου, ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και σου δίνει την ευκαιρία να επιφέρεις τις αλλαγές που ζητάς στη δουλειά σου και να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν και ακόμα και στην περίπτωση που είσαι άνεργος, ίσως βρεις μια νέα εργασία που σου επιτρέπει να αναδείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο χώρος της εργασίας σου να αποτελέσει σημείο συνάντησης ενός μεγάλου έρωτα. Ανανέωση θα υπάρξει και στην προσωπική σου εμφάνιση, γι’ αυτό είναι η κατάλληλη στιγμή να προβείς σε αλλαγές που θα φτιάξουν τη διάθεσή σου, να υιοθετήσεις ένα νέο look που θα σου ταιριάζει περισσότερο, ή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής που σύντομα θα έχει εμφανή αποτελέσματα.

Read More

And More