Τι έκανε ο Γρηγόρης την Παρασκευή το μεσημέρι στην Πεντέλη ;

Μία συνάντηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είχε την Παρασκευή το μεσημέρι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μία συνάντηση την οποία είχε σχεδιάσει εδώ και καιρό και φυσικά δεν ήθελε να χάσει με τίποτα… Η΄ για να ακριβολογώ, δεν μπορούσε να χάσει με τίποτα…

Οχι, μην πάει ο νους σας στο πονηρό ! Δεν είχε μυστικό ραντεβού με την Νάντια Μπουλέ προκειμένου να τα ξανά βρουν (για… χιλιοστή φορά ίσως !) ,ούτε κάποια άλλη αιθέρια ύπαρξη βρισκόταν στο πλευρό του. Ο γνωστός παρουσιαστής την Παρασκευή το μεσημέρι είναι μία συνάντηση επαγγελματικής και συγκεκριμένα τηλεοπτικής φύσεως και όχι επίσης σε αυτή την συνάντηση δεν ήταν ο φίλος του ο Γιάννης Λάτσιος, ούτε κάποιος άλλος Αντεννικός !

Η συνάντηση αυτή του Γρηγόρη ήταν μία συνάντηση τηλεοπτική μεν, γιορτινή δε, αφού το αγόρι του Mega είχε κλείσει… τσιμπούσι με όλους τους συνεργάτες του απο το “Money Drop”, όπως επίσης και με κάποια απο τα στελέχη του καναλιού, προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί παρέα την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του εν ΄λόγω παιχνιδιού !

Και αν πιστεύετε πως το “Money Drop” θα περάσει στην τηλεοπτική ιστορία σαν το τηλεπαιχνίδι εκείνο που δεν έδωσε ούτε μία δεκάρα τσακιστή στους παίκτες του, όσο καιρό βρισκόταν στον αέρα, απατάσθε ! Ναι, ναι, για την τιμή των τηλεοπτικών όπλων, πλησιάζει η ώρα να προβληθεί το επεισόδιο εκείνο που ένα τυχερό ζευγάρι καταφέρνει τελικά να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να φύγει με κέρδη πάνω απο 140.000 ευρώ !

Read More

And More