Νεκρός και ο άντρας διάσημης ηθοποιού 5 μήνες μετά το θάνατό της!

Πέντε μήνες μετά το μυστηριώδη θάνατο της 32χρονης ηθοποιού Βrittany Murphy, από ανακοπή καρδιάς, βρέθηκε νεκρός, την Κυριακή το βράδυ στο διαμέρισμά του στο Hollywood ο σύζυγός της, Simon Monjack.

Η μητέρα της ηθοποιού βρήκε τον χήρο Monjcack αναίσθητο και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του, ίσως από ανακοπή καρδιάς, ακριβώς όπως πέθανε και η ηθοποιός.

Ο γνωστός συγγραφέας ήταν συντετριμμένος τον τελευταίο καιρό και δεν είχε ξεπεράσει το σοκ από το θάνατο της αγαπημένης του που έπαθε ανακοπή καρδιάς και ξεψύχησε μέσα στα χέρια του στο μπάνιο του σπιτιού τους.

Ο Monjack θεωρούσε πως η ζωή του δεν είχε νόημα μετά το θάνατο της Murphy και έλεγε πως το μόνο που ήθελε ήταν να κάνουν οικογένεια. Μάλιστα, το προηγούμενο βράδυ του θανάτου της Murphy, οι δυο τους συζητούσαν για το πως θα ονομάσουν τα παιδιά τους.

Παρόλα αυτά, αξίζει να θυμίσουμε ότι ο θάνατος της Murphy στις 20 Δεκεμβρίου του 2009 είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης αλλά και την αστυνομία, ενώ είχαν πέσει οι υποψίες και στον σύζυγό της χωρίς όμως να κατηγορηθεί επίσημα για κάτι.

Read More

And More