Δεν έχει τέλος η τραγωδία – Τους 20 έφτασαν οι νεκροί από το ναυάγιο ανοιχτά της Λέσβου

Όλο και μακραίνει ο θλιβερός κατάλογος των θυμάτων από την ανατροπή του σκάφους που μετέφερε μετανάστες ανοιχτά της Λέσβου.

Τους 20 έφτασαν οι νεκροί της τραγωδίας, από την χθεσινή ανατροπή λέμβου, που μετέφερε λαθρομετανάστες, από την ακτή της Τουρκίας με κατεύθυνση τη Μυτιλήνη, καθώς λίγο μετά τις 16.00 εντοπίστηκαν τα πτώματα δύο ακόμη ατόμων, τα οποία εκβράστηκαν στην ακτή στην περιοχή Αγ. Γεώργιος, Θερμής.

Το Λιμενικό Σώμα συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων επιβαινόντων, αφού όπως κατέθεσε 20χρονος που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι, στην πλαστική λέμβο επέβαιναν 28 άτομα συμπεριλαμβανομένου Τούρκου διακινητή.

Το τραγικό περιστατκό συνέβη χθες όταν η βαρκα στην οποία επέβαιναν βούλιαξε ανοιχτά της Θερμής ενώ παρά τις προσπάθειες έχει εντοπιστεί μόνο ένας επιζών, ηλικίας 20 χρόνων.

Ο νεαρός όταν εντοπίστηκε φορούσε ατομικό σωσίβιο και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» Γενικό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Διάβασε περισσότερα και δες βίντεο στο NewsIt

Read More

And More