Το… αγκάθι στην συμφωνία Πέτρου Κωστόπουλου με ΑΝΤ1 !

Ενα από τα πρόσωπα με τα οποία οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 αυτό το καλοκαίρι έχουν κάνει πολλές και… θερμές, θερμότατες (με την καλή έννοια…) συζητήσεις, είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος. Μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας του ισχυρού άνδρα των Media, με τον Alpha, αμέσως οι Αντεννικοί φρόντισαν να περάσουν στην αντεπίθεση και να τον προσεγγίσουν ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς.

Οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου δεν προσέγγισαν τον Πέτρο Κωστόπουλο για το… “Βράδυ” του ,δηλαδή, για την μεταμεσονύχτια εκπομπή που παρουσίαζε στον Alpha, αλλά για να συμμετέχει κι αυτός στο “Dancing on ice” ! Οχι, μην περιμένετε να πάρει τα παγοπέδιλα και να βγει να σαρώσει στην… παγοπίστα.

Οι συζητήσεις που έχουν γίνει με τον ΑΝΤ1, είναι για να δεχτεί να καθίσει σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του σόου. Οι συζητήσεις αυτές ,όμως, έμελλε να… κολλήσουν. Και αυτό γιατί; Γιατί ναι μεν ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν θα είχε αντίρρηση να πει το “ναι” στο “Dancing”,όμως, παράλληλα με αυτό το “ναι”, θέλει και οι Αντεννικοί από την πλευρά τους, να του πουν κι εκείνοι το “ναι”, για την μεταμεσονύχτια εκπομπή του.

Το “Βράδυ” σαφέστατα και ενδιαφέρει τους Αντεννικούς – αφού μιλάμε για μία επιτυχημένη εκπομπή – ,όμως, λόγω… κρίσης και περιορισμένου τηλεοπτικού μπάτζετ, κρατάνε μικρό καλάθι, γι ΄αυτό και για την ώρα δεν του έχουν δώσει το πράσινο φως…

Ετσι, το “Βράδυ” είναι το… αγκάθι σε αυτό το νέο τηλε-συνοικέσιο που ψήνεται… Πάντως, αν τα προβλήματα ξεπεραστούν και όντως το “Βράδυ” ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, πρέπει να σας πω, πως η διοίκηση σχεδιάζει να βγάλει στον αέρα την εκπομπή δύο φορές την εβδομάδα και όχι μία και συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, δίνοντας ουσιαστικά την σκυτάλη στον Πέτρο μετά τους “Ράδιο Αρβύλα”.

Read More

And More