Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: “Με μαχαίρωσαν έξω από το σπίτι μου, στο κέντρο της Αθήνας”

Σοκάρουν τα λόγια του Ζαχαρία Ρόχα, που αποκάλυψε ότι έφυγε από το κέντρο της Αθήνας, επειδή του επιτέθηκαν και τον μαχαίρωσαν έξω από το σπίτι του.
“Έπεσα θύμα της πολιτικής κατάστασης της υποβάθμισης του κέντρου. Στην αρχή υπήρξα θύμα κλοπής, προπηλακισμών, μέχρι που κάποιοι μέσα από την πολυκατοικία, με ονόματα, με συμβόλαια και όλα τα λοιπά στοιχεία μου επιτέθηκαν γιατί στις τέσσερις τη νύχτα σφάζονταν κι εγώ έκανα το λάθος να ειδοποιήσω την ελληνική αστυνομία. Λίγο καιρό μετά, μου κοινοποίησαν κανονικά ότι έχω στοχοποιηθεί κι έτσι εγκατέλειψα κι εγώ το κέντρο κι έφυγα”, δήλωσε στην “Πρωινή Μελέτη”, δίνοντας ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για την δραματική εμπειρία που έζησε.

“Με μαχαίρωσαν 30 Κούρδοι. Έπεσαν επάνω μου ανελέητα, κάτι που δεν εγγράφεται στον εγκέφαλο του Δυτικού ανθρώπου. Οι 10 κρατούσαν μαχαίρια, 10 με κλωτσάγανε και 10 με κοιτούσαν. Με χτύπησαν στο πόδι, μόλις λίγα χιλιοστά πριν από κεντρική αρτηρία, διακομίστηκα στο νοσοκομείο, αλλά βέβαια στο μεταξύ εκείνοι είχαν φύγει ανενόχλητοι”.

Read More

And More