Κ. Κρομμύδας: Παιχνίδια στη θάλασσα με την κόρη του! Δες φωτογραφίες

Στην όμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας με την σύζυγο του Μαρίνα Γιώτη και την μονάκριβη κορούλα του Βάια.
Ο γνωστός ηθοποιός επισκέφτηκε το νησί για την προώθηση του βιβλίου του “ΜΠΑΜΠΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Μίνωας”, συνδυάζοντας τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με λίγες στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης πλάι στο κύμα.
Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στην παραλία της Φαλάσαρνας στον Κίσσαμο να απολαμβάνει παιχνίδια με την 4χρονη κόρη του στην θάλασσα. Είναι από τις σπάνιες φορές που τον βλέπουμε σε φωτογραφίες με την μικρή του πριγκίπισσα που είναι και η πηγή έμπνευσής του για το βιβλίο του, δεδομένου ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή.

/

Ωστόσο, η μικρή Βάια είναι η μεγάλη του αδυναμία και ο Κώστας προσπαθεί να της αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που του είναι τόσο δύσκολο να την αποχωριστεί έστω και αν πρόκειται για δουλειά! Εξάλλου, η 4χρονη κόρη του είναι η πρωταγωνίστρια της πρώτης συγγραφικής του δουλειάς που έχει ήδη κερδίσει μερικές από τις καλύτερες κριτικές στο είδος της.
Δες φωτογραφίες από τα παιχνίδια του Κ. Κρομμύδα με την κόρη του στην παραλία:

/

/

Read More

And More