Αλ. Τζόρβας – Χρ. Ατσιδάκου: Έγιναν γονείς! Όλες οι λεπτομέρειες στο TLIFE

Γονείς έγιναν ο Αλέξανδρος Τζόρβας και η Χρυσαυγή Ατσιδάκου! Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η όμορφη δικηγόρος γέννησε το απόγευμα της Πέμπτης και συγκεκριμένα στις 19:31, ένα υγιέστατο αγοράκι! Ο μονάκριβος γιος του ποδοσφαιριστή, ζυγίζει 3.780 γραμμάρια.

Η Χρυσαυγή βρίσκεται στο ιδιωτικό μαιευτήριο από χθες και επρόκειτο να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό αλλά τελικά γέννησε σήμερα με τη μέθοδο της καισαρικής τομής. Ο Αλέξανδρος βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό της και είναι τρισευτυχισμένος.

“Το μωράκι τους είναι πολύ όμορφο και καλό και πολύ ζωηρό. Είναι πολύ ψηλό για μωράκι και όταν μεγαλώσει θα γίνει σαν τον μπαμπά του. Η Χρυσαυγή, αν και λίγο κουρασμένη είναι πολύ καλά και ο πατέρας του μωρού δεν έχει φύγει από κοντά της. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής που παίζει σε γνωστή ιταλική ομάδα, άφησε για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ήρθε στην Ελλάδα για την γέννηση του γιού του!”, ανέφερε χαρακτηριστικά άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού στο TLIFE.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μαμά και γιος, χαίρουν άκρας υγείας και αναμένεται να βγουν από το μαιευτήριο σε περίπου τέσσερις ημέρες.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούιο του 2011 στο Θησείο.

Να τους ζήσει!

Read More

And More