Quiz! Μαντεύεις ποιο άρωμα που φορούσαμε οοοοολες μας στην εφηβεία, έρχεται ξανά;

Καθημερινά από μπροστά μου περνάνε δεκάδες προϊόντα ομορφιάς. Και από αυτά ενθουσιάζομαι με πολλά, αδιαφορώ για κάποια και βάζω στο νεσεσέρ μου κάποια άλλα. Όμως, τα προϊόντα εκείνα που μπορεί να με κάνουν να ανοίξω διάπλατα τα μάτια μου και να συγκινηθώ (αλήθεια, το έπαθα!) είναι ελάχιστα. Ίσως καναδυό! Και για να με συγκινήσουν πρέπει να μου θυμίσουν έντονα κάτι από το παρελθόν μου.

Ε, λοιπόν, ετοιμάσου να πάθεις το ίδιο. Γιατί αυτό το άρωμα το φοράγαμε σχεδόν όλες στο σχολείο! Το μπουκάλι του είναι λευκό με λουλούδια, έχει μια πολύ ρομαντική μυρωδιά και η ονομασία του είναι μια λέξη που επαναλαμβάνεται δύο φορές.

Και ναι, πρόκειται για την Anais Anais της Cacharel η οποία επαναλανσάρεται για να μας θυμίσει ότι το να είσαι ρομαντική, να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου, να κλαις που και που ή να κοκκινίζεις όταν σου κάνουν κομπλιμέντα είναι υπέροχο! Και τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να επιστρέψουμε στον ρομαντισμό με…

/

Την Anais Anais L’Original…

/
…Και την Anais Anais Premier Delice!

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την Anais Anais που δεν φανταζόσουν ποτέ…
– Το Anais-Anais λανσαρίστηκε από τον οίκο Cacharel το 1978, την ίδια χρονιά που λανσαρίστηκε και το Walkman.
– Την εποχή εκείνη, τα κορίτσια ήταν ερωτευμένα με τον John Travolta, χτένιζαν τα μαλλιά τους όπως η Debbie Harry και άκουγαν David Bowie.
– Τα πρώτα πέντε χρόνια κυκλοφορίας του ήταν το άρωμα με τις μεγαλύτερες πωλήσης, 35εκ. τεμάχια.
– Από το 1978 εως το 1982, πάνω από 6.000 κορίτσια απεκτησαν το όνομα Anais.
– Στη Γαλλία είναι το πρώτο άρωμα που φορούν οι νεαρές κοπέλες. Το 61,5% των γυναικών που το δοκίμασαν για πρώτη φορά, το έλαβαν ως δώρο.

Το άρωμα κοστίζει €44.43, αν το αγοράσεις κι έχεις instagram μην ξεχάσεις να ανεβάσεις photo με hashtag #Girlstribu και μην ξεχνάς πως ο ρομαντισμός είναι το νέο sexy! Έτσι, γιατί εκεί έξω είναι Άνοιξη και ήρθε η ώρα να εκδηλωνόμαστε σιγά- σιγά!

Read More

And More