Uma Thurman: Να τι κάνει στο μπάνιο της!

Στο έχω ξαναπεί: όποιο beauty tip βγαίνει από το στόμα μιας διάσημης πρέπει να το κάνουμε πράξη α-μέ-σως! Γιατί οι διάσημες με τις τέλειες επιδερμίδες συναναστρέφονται τους top beauty gurus και ξέρουν καλύτερα από εμάς.

Στο σημερινό κλέβω-το-beauty-tip-σου θέμα, λοιπόν θα μάθουμε τι κάνει στο μπάνιο της η Uma Thurman και έχει τόσο φανταστική επιδερμίδα. Και το tip το αποκάλυψε λίγες μέρες πριν όταν ήταν καλεσμένη σε αμερικάνικο show με τίτλο Watch what happens live. Όταν, λοιπόν, μια τηλεθεάτρια την ρώτησε τι κάνει και έχει τόσο απίστευτη επιδερμίδα εκείνη απάντησε: “Υποθέτω πως όλα αυτά τα μπάνια με γάλα πιάνουν τόπο!“.

Και πρόκειται για ένα tip που έχουμε ακούσει ξανά και ξανά και το έχουν κάνει από την Κλεοπάτρα μέχρι την βασίλισσα Ελισσάβετ. Ο λόγος που λειτουργεί το να γεμίσεις την μπανιέρα σου με γάλα και να βυθιστείς μέσα σε αυτή είναι γιατί το γαλακτικό οξύ βοηθά στην απολέπιση της επιδερμίδας αφήνοντάς την πιο απαλή και λευκή.

Για να κάνεις το δικό σου αφρόλουτρο με γάλα: Γέμισε την μπανιέρα σου με χλιαρό προς ζεστό νερό, ρίξε τέσσερις κούπες γάλα, μια αναβράζουσα μπάλα με άλατα και μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο. Κάτσε στην μπανιέρα σου όση περισσότερη ώρα μπορείς και προτού βγεις μην ξεχάσεις να αφαιρέσεις με πολύ νερό!

Για περισσότερες spa συνταγές στο σπίτι, κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo

Read More

And More