Έρευνα: Δεν πιστεύεις πόσες ώρες περνάμε από την ζωή μας φορώντας make up!

Η μέρα μου ξεκινάει κάπως έτσι: πλένω δόντια, πλένω πρόσωπο, βάζω ενυδατική, βάζω make up και φεύγω. Και κλείνει κάπως έτσι: πλένω δόντια, βγάζω make up, πλένω πρόσωπο. Αν όπως εγώ έτσι κι εσύ περνάς κάθε μέρα την μέρα της beauty μαρμότας, μάθε ότι δεν είμαστε μόνο οι δυο μας!

Σύμφωνα με έρευνα του health and wellness brand Beurer στην οποία συμμετείχαν 2000 γυναίκες, οι περισσότερες φορούσαν το make up στο πρόσωπό τους στις 8 το πρωί και το αφαιρούσαν στις 8.47 το βράδυ ενώ το 1/4 από αυτές απάντησαν ότι το αφαιρούσαν στις 10:30.

Σκέψου το συμπέρασμα αυτής της έρευνας: οι περισσότερες από εμάς περνάμε 13 από τις 24 ώρες της ημέρας με make up στο πρόσωπό μας, δηλαδή, πίσω από μια… σχεδόν μάσκα!

Επιπλέον, η έρευνα είχε και κάποια ακόμη αποτελέσματα τα οποία είναι εξίσου ενδιαφέροντα. Όπως: 1 στις 5 γυναίκες είπαν ότι δεν θα άνοιγαν την πόρτα αν δεν φορούσαν make up, το 38% παραδέχτηκαν ότι πέφτουν για ύπνο με make up και, τέλος, το 10% υποστήριξε ότι η αυτοπεποίθησή τους εξαρτάταται άμεσα με το αν είναι βαμμένες ή όχι.

Και τώρα ήρθε η ώρα για την δική μας mini έρευνα: πόσες ώρες περνάς από την μέρα σου φορώντας make up; Βλ. poll παρακάτω!

Read More

And More