Angelo Di Spirito Rosa! Τα κοσμήματα που αγαπούν οι celebrities… και όχι μόνο

Τι κοινό έχει η Άννα Βίσση, η Ελένη Φουρέιρα, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μαίρη Συνατσάκη και η Ελεονώρα Μελέτη; Τα Angelo di Spirito Rosa! Ντελικάτα κοσμήματα, εκλεπτυσμένα έργα τέχνης εμπνευσμένα από ένα ροζάριο έρχονται για να στολίσουν το λαιμό σου, τα μαλλιά σου, τα χέρια σου με τον πιο φινετσάτο τρόπο.

Η πρώτη μου επαφή μαζί τους ήταν ένα βράδυ που χάζευα σε ένα από τα μεγαλύτερα on line καταστήματα παγκοσμίως όπου η κομψότητα και η λεπτότητά τους κέρδισαν αμέσως το μάτι μου. Και χάρηκα πολύ όταν ανακάλυψα πως πρόκειται για ελληνικές δημιουργίες και συγκεκριμένα του Βασίλη Τρίκαρδου, CEO των Angelo di Spirito Rosa και της Μαριάντζελας Παραβαλου Τρίκαρδου, designer των κοσμημάτων.

Τελικά, ναι, ισχύει! Το κάθε δημιούργημα είναι ο καθρέφτης του δημιουργού του. Η φινέτσα συνώνυμο της ευγένειας, η λεπτότητα συνώνυμο της διακριτικότητας, η καλαισθησία συνώνυμο της παιδείας, ο εκλεπτυσμός συνώνυμο των χαμηλών τόνων. Η Μαριάντζελα Παραβάλου Τρίκαρδου μιλάει στο TLIFE…


Πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το σχεδιασμό κοσμημάτων; Τι είναι αυτό που σας κέρδισε στο κόσμημα και όχι ενδεχομένως στα ρούχα;
Ήταν τυχαίο. Ξεκινήσαμε από μια πολύ απλή συλλογή εμπνευσμένη από το καθολικό rosario και αργότερα εξελίχθηκε ανάλογα με την εποχή και τις τάσεις της μόδας. Η ιδιαιτερότητά τους βρίσκεται στην επιλογή των χρωμάτων, των πετρών και στην ποιότητά τους. Έτσι ξαφνικά βρέθηκα να σχεδιάζω συλλογές. Δεν το επέλεξα, με επέλεξε!

Πού μπορεί να βρει κάποιος τα Angelo di Spirito Rosa;
Η Angelo di Spirito Rosa ξεκίνησε να βρίσκεται στην Ιταλία στην Luisa Via Roma με την διαμαντένια συλλογή και στο Banner (Biffi Boutiques) με τέσσερις άλλες συλλογές. Έκτοτε έχει επεκταθεί σε πολλά επιλεγμένα καταστήματα της Ευρώπης. Οι λάτρεις του brand θα μας βρούνε στην Ελλάδα στα: Detroit – Κηφισιά / Bettina – Κολωνάκι / White – Μύκονος / Salted White & Cocktail White – Σπέτσες / Blue Palace – Κρήτη / Mezzo Mezzo – Κέρκυρα

Επίσης στο e-shop μας: www.angelodispiritorosa.com

Πως θα χαρακτηρίζατε τα κοσμήματά σας; Σε ποιες γυναίκες απευθύνονται;
Τα κοσμήματά μας είναι για όλες τις περιστάσεις: από μια καθημερινή βόλτα στα μαγαζιά μέχρι και ένα cocktail party. Είναι διακριτικά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά. Για παράδειγμα το νέο μας hair ribbon το οποίο μπορεί να φορεθεί το πρωί με μια κορδέλα σε γήινους τόνους σαν στέκα και το βράδυ σαν κολιέ με μια εντυπωσιακή κορδέλα.


Πρόκειται κυρίως για κοσμήματα κομψά, elegant, μοντέρνα χωρίς ιδιαίτερες υπερβολές. Η διαχρονικότητα είναι ένα από τα ζητούμενα των σχεδίων σας;
Η διαχρονικότητα είναι ένα από τα ζητούμενα των σχεδίων μας. Η σχεδιαστική φιλοσοφία της Angelo di Spirito Rosa βασίζεται στη λογική του rosario. Από τον απλό τρόπο δεσίματος του rosario δημιουργήσαμε τόσες εφαρμογές και τόσους χαρακτήρες έτσι ώστε να ακολουθεί τις σύχρονες τάσεις της μόδας.

Τι είναι το κόσμημα για μια γυναίκα;
Το κόσμημα για μια γυναίκα είναι έκφραση! Μέσα από ένα κόσμημα μια γυναίκα μπορεί να πει τι θέλει, πως νιώθει και να αναδείξει την προσωπικότητά της.

Με τι υλικά δουλεύετε συνήθως; Ποιο είναι το αγαπημένο σας;
Τα υλικά που κυρίως χρησιμοποιούμε είναι ασήμι, χρυσός, ημιπολίτιμοι και πολίτιμοι λίθοι. Προσωπικά, λατρεύω όλους τους ημιπολίτιμους λίθους. Καθένας από αυτούς έχει τη δική του ιδιότητα, διαφορετικότητα και προσωπικότητα. Μου αρέσει πολύ να επιλέγω τις πέτρες ανάλογα με την ιδιότητά τους και να τις συνδυάζω με διαφορετικά χρώματα κλωστών, όπως κάνω στην συλλογή Sericum.

Read More

And More