Hugh Jackman: Τρελά ερωτευμένος με την 13 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του!

Είναι ένας από τους πιο σέξι και γοητευτικούς ηθοποιούς στον πλανήτη. Ποια δεν θα ήθελε να… “κοπεί” από τα κοστερά μαχαίρια/νύχια του Γούλβεριν (βλ. X-men); Η καρδιά του Ηugh Jackman όμως είναι εδώ και πολλά χρόνια δοσμένη σε μία και μόνη γυναίκα. Τη γυναίκα του Deborra-Lee Furness, με την οποία φέτος συμπληρώνουν 16 χρόνια γάμου.

Πρόσφατα τους είδαμε χέρι, χέρι σε κάποιο δρόμο της Νέας Υόρκης, να απολαμβάνουν την μεγαλούπολη. Διάβασε όλο το love story του διάσημου ηθοποιού…

/

Nωρίτερα ο Hugh, βρισκόταν στην άλλη άκρη της Αμερική και τοποθετούσε το δικού του αστέρι στη λεωφόρο της δόξας στο Los Angeles.

Ποια είναι όμως η ιστορία αγάπης που δένει τους δύο Αυστραλούς εδώ και τόσα χρόνια; Μετά από εξονυχιστική αναζήτηση στο διαιδίκτυο, ιδού τι ανακαλύψαμε!

Ο Hugh Jackman στη συγκεκριμένη φωτογραφία, πολύ πιο νέος και με πιο formal look απολαμβάνει τον έρωτά του – φρέσκο ακόμη τότε – με την ηθοποιό Deborra-Lee Furness! Η μετέπειτα σύζυγός του, είχε δηλώσει για την γνωριμία τους. “Πάντοτε έλεγα πως θα παντρευτώ κάποιον ευαίσθητο, όπως ένας χρηματιστής (!). Γι’ αυτό και πολλές φορές ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν τέτοιο ρόλο σε προσωπικές μας στιγμές” εξηγεί σε συνέντευξή της. Γνωρίστηκαν το 1991, στα στούντιο μιας τηλεοπτικής παραγωγής, όταν εκείνος ήταν μόλις 23 ετών, εντελώς άγνωστος στο ευρύ κοινό. h Deborah είχε ήδη διαγράψει μια καριέρα ως ηθοποιός, αναγνωρίσιμης βέβαια αποκλειστικά στο αυστραλέζικο κοινό.

Eκείνη ήταν πλέον 36 ετών και ορκισμένη να μην δεθεί ερωτικά ξανά με άντρα κάτω των 30 ετών. Ένας όρκος που έσπασε πολύ γρήγορα. Ο Jackman δήλωσε πολύ αργότερα πως από την πρώτη εβδομάδα ήξερε πως θέλει να μοιραστεί το υπόλοιπο της ζωής του με αυτή τη γυναίκα, έπρεπε όμως να περιμένει. “Είχα δώσει στον εαυτό μου ένα εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών, πριν της κάνω πρόταση γάμου. Τελικά δεν άντεξα και της ζήτησα να με παντρευτεί στους 4 μήνες” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο γάμος τους έγινε τον Απρίλιο του 1996, ύστερα από μια ρομαντική πρόταση γάμου από τον ηθοποιό.

Η Deborah μπορεί να μοιάζει κρυμένη στη σκια ενός super star, η δραστηριότητές της όμως είναι πολλές και εντυπωσιακές. Είναι συνιδρυτής ενός οργανισμού για τη βοήθεια ορφανών παιδιών από την Αφρική, αλλά και εμπνευστής και πρόεδρος του Ιδρύματος για την Ενημέρωση Σχετικά με την Υιοθεσία στην Αυστραλία. Άλλωστε η επιθυμία της να εξομαλύνει τις διαδικασίες και τους όρους υιοθεσίας στη χώρα της, ήρθαν αφού απέκτησε και εκείνη με αυτό τον τρόπο τα δύο παιδιά της με τον Hugh Jackman. Eπιπλέον η επίσημη αγαπημένη του Hugh Jackman συμμετέχει ενεργά σε πολλές ακόμη φιλανθρωπικές προσπάθειες με επίκεντρο τα παιδιά που μοιάζουν να είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Η ευτυχισμένη οικογένεια κυκλοφορεί συχνά μαζί και όλα μοιάζουν ειδυλλιακά. Ο Όσκαρ και η Άβα ήρθαν όπως είπαμε στη ζωή τους με πράξη υιοθεσίας, αφού το ζευγάρι συνειδητοποίησε αρκετά χρόνια πριν πως δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. “Μπορεί να ήταν επώδυνο στην αρχή, όταν όμως ξεκινήσαμε την διαδικασία της υιοθεσίας, όλο το άγχος και η αγωνία έφυγαν” δήλωνε πριν μερικά χρόνια ο ηθοποιός για τα δύο του παιδιά.

Read More

And More