Πως μοιράστηκε η πίτα της τηλεθέασης στο prime time ; Είδε κανείς το φινάλε του “Next Top Model” ;

“Next Top Model” ήταν και πέρασε… Και αν κρίνουμε απο τις φετινές του επιδόσεις ; Ευτυχώς του χρόνου το πιθανότερο είναι να μην υπάρχει ξανά στους δέκτες μας ! Ναι, ευτυχώς φέτος το μοντελο-ριάλιτι της συμφοράς του ΑΝΤ1, διέγραψε μία τόσο χάλια πορεία στους πίνακες τηλεθέασης της AGB που θέλω να πιστεύω πως θα τους κάνει το γεγονός αυτό εκεί στο Μαρούσι, να το σκεφτούν καλά, πολύ καλά πριν αποφασίσουν πως μπορούν να βγάλουν στον αέρα και την τρίτη του τηλεοπτική έκδοση.

Η αυλαία ,λοιπόν, στο “Next” έπεσε και γενικότερα το πανηγυρίζω, γιατί έχουμε βάλει μπροστά και πάμε για τα… next τηλεοπτικά προγράμματα που τόσο καιρό βρισκόντουσαν στην αναμονή και περίμεναν να έρθει η σειρά τους .Αντε επιτέλους για να δούμε και κάτι καινούργιο !

Τώρα αν είδε κανείς τον χθεσινό τελικό; Βλέποντας τις τηλεθεάσεις, τον είδαν τα κορίτσια, οι φίλες τους, οι συγγενείς τους και οι Αντεννικοί ! Με άλλα λόγια ; Οσο αδιάφορη ήταν η πορεία του προγράμματος όλο το χειμώνα στους δέκτες μας, το ίδιο αδιάφορος πέρασε απο πλευράς τηλεθέασης και ο τελικός.

Ετσι, κατά την διάρκεια της πρώτης ώρας προβολής του, έπιασε με τα χίλια ζόρια ένα 14,3% (θλιβερό ποσοστό τηλεθέασης για το γκράντε-φινάλε…) , η “Ζωή της άλλης” έκανε 42,6% και η ξένη ταινία στον Alpha 7,7%

Την δεύτερη ώρα τώρα, απο τις 10.00 μέχρι και τις 11.00 το βράδυ όταν το “Next Top Model” έφτανε με άλλα λόγια στην κορύφωσή του, έκανε 17,6%, το “Νησί” 44,7% και η ξένη ταινία του Alpha 4,7%.

Read More

And More